Amasya'da 2 yaşındaki çocuÄŸa tecavüz edip, çukura attılar

Güncelleme Tarihi:

Amasyada 2 yaşındaki çocuğa tecavüz edip, çukura attılar
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 12, 2010 15:59

AMASYA'da evlerinin önünde oynayan 2 yaşındaki E.F. adlı kız 100 metre uzakta içi su dolu çukurda ölü bulundu. E.F.'ye yapılan otopside tecavüze uğradığı belirlendi. Jandarma küçük kızın kardeşi 14 yaşındaki V.F. ile amcasının çocukları 19 yaşındaki S.F. ve 16 yaşındaki M.F. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Amasya'nın merkez Abacı Köyü'nde dün jandarmayı arayan bir kişi köyde bulunan 1 metre derinliğinde su dolu çukur içinde çocuk cesedi olduğunu ihbar etti. Köye gelen jandarma E.F.'nin cesedini evlerinden 100 metre uzaklıktaki su çukurundan çıkarttı. Kızının cesedinin bulunduğunu öğrenen baba Mustafa F. sinir krizleri geçirdi. Daha sonra küçük kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Önce kaza sonucu çukura düşerek öldüğü sanılan küçük kızın cesedini inceleyen doktorlar E.F.'nin tecavüze uğradığını belirleyince ceset otopsi yapılmak üzere Samsun'a gönderildi. Jandarma E.F.'ye tecavüz edildikten sonra içi su dolu çukura atılmış olabileceği üzerinde dururken kızın ağabeyi V.F. amcasının çocukları S.F. ile M.F. gözaltına alındı. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

 Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!