Hüseyin Çelik'ten Kılıçdaroğlu yorumu

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Çelikten Kılıçdaroğlu yorumu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2010 13:47

AK Parti tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluÆnun siperde çömelmeden çekilen ve medyada da yeralan fotoğrafıyla ilgili olarak ilginç yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

İŞTE HÜSEYİN ÇELİK'İN İLGİNÇ YORUMU / WEB TV

Hüseyin Çelik, AK Parti'nin   İlçe Danışma Toplantısı için geldiği Hendek İlçesi'nde ellerinde SakaryaÆnın etnik yapısını gösteren æLaz Hepimiz Kardeşiz Hepimiz Türkiyeliyiz, Kürt Hepimiz KardeşizÆ gibi etnik kimliklerin yer aldığı pankartlar taşıyan kızlı erkekli grup tarafından karşılandı. Çelik salona girerken gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı.

Eski çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat BasesgioğluÆnun istifasıyla ilgili olarak yöneltilen soruyu Çelik ô Kendi kararı olarak değerlendıriyorum. Hayırlı olsun ne diyeyim" diyerek ayrıntıya girmek istemezken,  CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluÆnun  Pervari'de cephede çömelmeden ayakta çekilen fotoğraflarıyla ilgili olarak sorulan soruyu şöyle cevaplandırdı:

Haberin Devamı

   ôKum torbalarını baş hizasına koyarsanız çömelmenize gerek olmaz. Onu dizayn edenlerde askerlerdir, işin uzmanlarıdır. Sayın Başbakan giderken de bunu yaparlar. Bakın cesur olmakla ahmak olmayı birbirine karıştırmamak lazım. Cesur olmak Don Kişot olmak anlamına gelmez. Eğer bir yerde gayri nizami silahlı bir güçle mücadele ediyorsanız ve orada da sizin askeriniz uzmanınız 'olması gereken budur' diyorsa ona uymak zorundasınız. Atatürk ile mukayese ediyorlar. Atatürk nizami güçler ile savaşıyordu. Dolayısıyla iki şeyi birbirine karıştırmamak lazım. Böyle bir tartışmanın olması bile talihsizliktir. Bu işlerde kabadayılık falan olmaz. Köroğlu'nun meşhur sözünü biliyorsunuz. Tüfek icat oldu mertlik bozuldu. 'Kurşun bana isabet etmez' diye bir şey yok. Yani körü körüne pisi pisine devlet adamlarımızın harcanması doğru bir şey mi? Onun için ben de otururum, çömelirim, çömelmem.  Bu tartışma bile abest bir tartışmadır"

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!