Sele otomobilde yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Sele otomobilde yakalandılar
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 00:00

Türkiye'de yağış yine can aldı. 3 gün önce yağan yağmurda sel sularına kapılan ve dün cesedi dere kenarında bulunan Özgür Doğan’ın eşinin de cesedine bugün ulaşıldı. Eşiyle birlikte sel sularına kapılan Özgür Doğan'ın cesedi dün bulunmuş eşi Esin Doğan'a ise ulaşılamamıştı. Acı haber bu sabah geldi. Gebze' de sel sularına kapılarak kaybolan Esin Doğan'ın cesedi bu sabah Darıca sahilinde bulundu.

Haberin Devamı



YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

KAYIP ESÄ°N ARANIYOR

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ 

MARMARA SELE TESLÄ°M / WEB TV

KARPUZLAR, AYAKKABILAR SULARDA YÃœZDÃœ/WEB TVÂ

Ä°STANBUL'DA ŞİMÅžEKLERÄ°N DANSI / WEB TV Â

Gebze’de otomobili sel sularına kapılan Özgür DoÄŸan’ın cesedi çamura saplanmış halde bulundu, eÅŸi Esin DoÄŸan ise dünden beri kayıptı. Gebze' de  sel sularına kapılarak kaybolan Esin DoÄŸan'ın cesedi bu sabah Darıca sahilinde bulundu.Â

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde önceki akşam 22.15 sıralarında başlayan sağanak yağmur, ilçeyi perişan etti. Sel sularının yaklaşık 1 metreyi bulduğu D-100 Karayolu Gebze Bayramoğlu geçişinde yaklaşık 200 araç mahsur kaldı. Selzedeler, 3 saatlik bir çalışma sonunda emniyetli bölgelere alındı. Dün sabah 10.00 sıralarında sel suları çekilince, İzmit Körfezi kenarında Gebze Atıksu İstasyonu yakınında başı çamura saplanmış halde Özgür Doğan’ın cesedi bulundu. Çayırova’nın Akse Köyü’nde oturan Doğan’ın, kuaför eşi Esin Doğan’ın kullandığı otomobille Gebze Fatih Sultan Mehmet Üst geçidi yakınında sele kapıldığı anlaşıldı.

Körfez çöple doldu

Meteoroloji verilere göre 22.15’de başlayıp 2 saat 15 dakika süren yağışta, metrekareye 69.4 kilogram yağmur düştü.
İzmir’de iki gündür etkili olan sağanak yağış sonucu, özellikle dere ve yağmur suyu kanallarıyla Büyük Kanal Projesi’ne dahil olmayan kanalizasyonlardaki çöpler, körfeze aktı. 10 kişilik kepçe ekibi, karadan Üçkuyular, Göztepe, Konak, Pasaport, Alsancak, Karşıyaka ve Bostanlı iskelelerinden şiddetli yağışla körfeze gelen atıkları topladı.

Hastane göle döndü

Batman’da 15 dakika süren sağanak yağmur, 1 yıl önce hizmete giren Bölge Devlet Hastanesi önünü göle çevirdi. Servislere gitmek isteyen hastalar zor anlar yaşarken, görevliler suyu tahliye etti.

Gümüşhane’de enerji nakil hattına yıldırım düştü. Bu nedenle Gümüşhane merkez ile Torul ve Kürtün ilçeleri ile 162 köye elektrik verilemedi.

Yıldırım öldürdü

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi İncirli Köyü’nde çoban Nusrettin Yükkaldıran’a (29) yıldırım isabet etti. Genç çoban olay yerinde öldü.

SAÄžANAK YAÄžIÅž ALANYA'DA HAYATI OLUMSUZ ETKÄ°LEDÄ° / WEB TV

Haberin Devamı

KOCAELÄ°'NDE SEL DEHÅžETÄ° / WEB TV    Â

Yağışlar böyle devam edecek

Haberin Devamı

DEVLET Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, salı günü yurdu etkilemeye başlayan yağışlı ve serin havanın, hafta başına kadar Türkiye genelinde etkisini sürdüreceğini belirtti. Çağlar, bugün Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin sağanak yağışlı olacağını söyledi. Güneybatı bölgelerinde bugün hava sıcaklığının 2 ile 4 derece azalacağını, doğu bölgelerinde 3 ile 5 derece yükseleceğini açıklayan Çağlar, hafta sonu sıcaklığın 2 ile 4 derece artacağını belirtti. Haziran ayında yağış rekorları kırıldığı, Marmara’nın ortalamanın çok üzerinde yağış aldığı bildirildi.

Yıldırım sıyırdı geçti

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Üsküdar’daki evinin yakınında bulunan Millet Parkı’ndaki asırlık 4 büyük ağaçtan birine yıldırım düştü. Yaklaşık 40 metre uzunluğundaki çınar ağacı adeta ortadan ikiye ayrıldı. Parçaları çevreye dağılan ağacın devrilme ihtimaline karşı çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Hortum kök söktürdü

Eskişehir’de etkili olan hortum ve fırtınanın orman alanındaki 2 bin çam ağacına zarar verdiği bildirildi. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyitgazi İlçesi Kırka Beldesi’ne bağlı Erikli Köyü yakınlarında yaşanan hortum, ormanlık alanın bir bölümüne zarar verdi. Kütahya- Eskişehir sınırında etkili olan hortumun saatteki hızı 95 kilometreye ulaştı. DHA-A.A

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!