Acılı baba: Şehit olacağı rüyama girdi

Güncelleme Tarihi:

Acılı baba: Şehit olacağı rüyama girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 20:22

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ömer Kara'nın babası Mehmet Kara, “Şehit olacağı rüyama girdi. Devlet bir an önce önlem almalı” dedi.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, şehit Ömer Kara'nın (24) Hacıhamzalı köyündeki babası Mehmet Kara ve annesi Elmas Kara'yı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Gödekmerdan, telafisi mümkün olmayan bir acı yaşadıklarını belirterek, “Acımız büyüktür. Allah sabır versin, Türk milletinin başı sağolsun” diye konuştu.
Baba Mehmet Kara, oğlunun şehit olacağını dün gece rüyasında gördüğünü belirterek, “Devlet teröre bir an önce önlem almalı. TBMM askere yetki versin, elini ayağını bağlamasın. Bir an önce akan kanın durdurulması gerekir” dedi.

Anne Elmas Kara ise 3 çocuğundan ortancası olan şehit oğlu için “Beni oğlumun yanına götürün. Oğlum neyin karşılığında gitti. Nasıl kıydınız. Ben oğlumu istiyorum. Ciğerim yanıyor” diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin ağabeyi Ramazan Kara da, “Ben kardeşimi istiyorum. Bunun hesabını soracağım” dedi.

Kara'nın cenazesinin yarın ilçeye getirilerek düzenlenecek törenin ardından ikindi namazına müteakip Hacıhamzalı köyü mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. Bu arada Şehit Uzman Çavuş Ömer Kara'nın 2 yıllık sözleşmeli personel olarak görev yaptığı ve görev yerinin Hakkari'deki Otluca Karakolu olduğu öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!