Hırsız polise ateÅŸ açtı: 1 polis yaralı

Güncelleme Tarihi:

Hırsız polise ateş açtı: 1 polis yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 10:41

Antalya'da hırsızlık çetesi üyesi olduğu gerekçesiyle aranan bir kişi, bir site içerisinde bulunan evini kuşatan polise direnip ateş açtı.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE O ANLARDAN FOTOÄžRAFLAR

ANTALYA'da hırsızlıktan aranan V.S., site içerisinde bulunan evine gelen iki polis memuruna arkadaşı T. A. ile birlikte av tüfeÄŸiyle direndi. Ä°kinci kat balkonundan atlayan bir polis yaralandı. Şüpheli V.S. aranırken, arkadaşı ise yakalandı.Â

Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği'nden iki polis memuru, hırsızlık iddiasıyla aranan V.S.'nin Kundu, bir apartmanda olduğunu belirledi. İki polis, sabah saat 10.00 sıralarında A Blok ikinci kattaki daireye baskın düzenledi.

Ancak evde bulunan 28 yaşındaki V.S. ile arkadaşı 22 yaşındaki T.A. av tüfeği doğrultarak polislere direndi. Evin içerisinde tüfek doğrultulan polis memurlarından Ekrem Ulutaş balkondan atladı. İkinci kattan atlayan polis memurunun bacağı kırılırken, diğer meslektaşı pencereye doğru uyarı ateşi açtı.

Haberin Devamı

Bu sırada av tüfeğini evde bırakıp kaçan iki şüpheli B Blok içerisine girdi. Yaralı polisin telsizden yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Aksu İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam ve Asayiş Şube Müdürü Ömer Sezer de olay yerine geldi. Kaçan şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı. Polisler 13'er katlı iki binayı didik didik aradı. Şüphelilerden T. A., B bloğun 6'ncı katındaki bir dairenin balkonunda saklanırken yakalandı.

Ayak bileği kırılan polis memuru Ekrem Ulutaş, ambulansla götürüldüğü Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, V.S.'nin yakalanması için site ve çevresinde yaklaşık iki saat daha arama çalışması yapıldı. Çoğunluğu boş olan bütün daireler aranmasına rağmen V.S.'nin izine rastlanılmadı. Arama çalışmaları sırasında evinde 2 av tüfeği ele geçirilen sitenin eski yöneticisi S.C. de soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İki şüpheli, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!