150 yıllık kasabı soydular

Güncelleme Tarihi:

150 yıllık kasabı soydular
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dinar'da 2 kasaptan 1.5 ton et çalan hırsızlar, etleri de işyerinin servis araçlarına yükleyerek kayıplara karıştı.

AFYON'un Dinar ilçesinde önceki gece ilginç bir et hızsızlığı yaşandı. Biri 150 yıldır ilçede faaliyet gösteren, iki kasaba giren kimliği belirsiz hırsızlar çaldıkları yaklaşık 1.5 ton eti işyerinin servis araçlarına yükleyerek kayıplara karıştı.

SABAHA KARŞI SOYGUN

İlçede sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayı şöyle gelişti: Önce Arzum isimli kasap dükkanına giren hırsızlar buradan aldıkları iki yüz kiloluk 2 dana budunu yanlarına alarak, 100 metre ilerideki Kasaba gitti.

KAMYONETLERİ DE ALDILAR

Buradan da 1 ton 300 kilo et ile bir elektronik tartı aleti ve 2 servis aracının kontak anahtarını alan hırsızlar, kapının önünde duran araçlara çaldıklarını yerleştirerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık olayı dükkan sahiplerinin sabah işyerlerine gelmelerinden sonra ortaya çıktı.

LEVYEYLE KIRDILAR

Polisin iki dükkanda yaptığı incelemede, hırsızların kapıları levye ile kırarak içeri girdikleri belirlendi. Soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlatırken, Gürbüzerler Kasabı'nın sahibi Ali Gürbüzer, ‘‘150 yıldır ailemiz Dinar'da kasaplık yapar. İlk kez böyle bir olayla karşılaştık. bunları ihbar eden veya yakalayanlara bir dana vereceğiz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!