15 yaşındaki Ayşen, 10 gündür kayıp

Güncelleme Tarihi:

15 yaşındaki Ayşen, 10 gündür kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2006 14:10

Bursa'da, 10 gün önce arkadaşıyla birlikte evden ayrılan 15 yaşındaki Ayşen Varol'dan bir daha haber alınamadı. Ailesi, genç kızın fuhuş batağına düşmesinden endişe ediyor.

Babası 7 yıl önce kalp krizinden ölen Ayşen Varol, ilköğretim okulunu bitirdikten sonra kadın kuaföründe çalışmaya başladı. Babası 7 yıl önce kalp krizinden ölen Ayşen Varol, 15 Ağustos Salı günü işten çıktıktan sonra arkadaşı 21 yaşındaki Harika Karakaş'la birlikte Merkez Osmangazi İlçesi Alacahırka Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada bir süre oturan Ayşen Varol, annesi Müzeyyen ve ablası Aynur Varol'a dolaşmaya çıkacaklarını söyleyerek Karakaş'la birlikte evden ayrıldı.

Kızının gece boyunca eve gelmemesi üzerine meraklanan Müzeyyen Varol, polise haber verdi. 10 gündür kendisinden hiçbir haber alınamayan Ayşen Varol, polisin ve ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Aynur Varol, “Kardeşim Ayşen güzel bir kız. Hayatından endişe ediyoruz, birileri tarafından fuhuş batağına düşürülmesinden korkuyoruz” dedi.

Kendilerini aramayan kardeşinin bulunması için polisin yanı sıra ve jandarmaya da haber verdiklerini söyleyen Aynur Varol, annesinin üzüntüden hastalandığını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!