CHP Samsun Yönetiminde toplu istifa

Güncelleme Tarihi:

CHP Samsun Yönetiminde toplu istifa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 12:49

CHP Samsun İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti. CHP’nin son Genel kurulunda Baykal’ın yanında yer alan CHP Samsun İl Başkanı Yılmaz Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri istifa etmeleri yönündeki örtülü baskılara dayanamadı ve bugün il yönetimi istifa etti.

Haberin Devamı

CHP'DE SAMSUN ŞOKU / WEB TV  

 

/images/100/0x0/55ea0edaf018fbb8f8685692
İstifa kararını İl Başkanı Yılmaz Türkoğlu, saat 15.00’te düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak. Türkoğlu, hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada üzerlerinde oluşturulmaya çalışılan baskılar nedeniyle çalışma şevklerini kaybettiklerini belirtti. Türkoğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’yla hiçbir sorunumuz yok. Bütün kalbimizle destekliyoruz. Yönetimden ayrıldıktan sonra da partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haberin Devamı

Yılmaz Türkoğlu, CHP il yönetiminin istifasında Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç’un etkili olduğunu söyledi. İstifa kararından önce genel başkan ve genel sekreterle herhangi bir görüşmelerinin olmadığını, istifa nedeninin de Haluk Koç’un da yakından bildiğini sözlerine ekledi.  

 

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!