1 yıl sonra aynı yerde olan ikinci kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

1 yıl sonra aynı yerde olan ikinci kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 18:39

Antalya Rehberler Odası (ARO) Başkan Yardımcısı Oktay Tilki, Antalya'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen Rusça kokartlı Mustafa Günel'in geçen yıl yine aynı turda geçirdiği trafik kazasında da yaralandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Oktay Tilki, rehber Günel'in geçen sene Temmuz ayında katıldığı tek günlük Pamukkale turundan dönerken yine trafik kazası geçirdiğini ve bu kazanın ardından dört gün hastanede tedavi olmak zorunda kaldığını söyledi.

 

Tek günlük Pamukkale turları yüzünden pek çok kaza yaşandığına değinen Tilki, şöyle konuştu: “Oteller her şey dahille hizmet verdiği için acenteler tek günlük Pamukkale turunu, çift günlüğe çıkmıyorlar. Bu yüzden turistler saat 02.00 gibi çok erken saatlerde otellerinden alınıyor. Sayıyı artırmak için de bütün otelleri dolaşıp tek tek turist topluyorlar. Dolayısıyla hem tura çıkan rehber, hem yolcular, hem de araç sürücüleri yorgunluk içinde oluyorlar. Acentelerin tek günlük Pamukkale turları düzenlememeleri konusunda dikkatlerini çekmeye çalışıyoruz. Sadece Pamukkale turu da yapılmıyor, daha fazla para kazandırmak maksatlı değişik mağazalara da giriliyor, burada da zaman harcanıyor. Sonuçta da bu türde üzücü olaylar yaşanıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!