Gömleği kendi paramla markasını bilmeden aldım

Güncelleme Tarihi:

Gömleği kendi paramla markasını bilmeden aldım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 00:03

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

Başka alışveriş de yaptığı için gömleğin fiyatını bilmediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Böyle bir marka olduğunu basındaki haberlerden öğrendim” dedi. Aşırı kalabalık ve sıcağa uygun kıyafet almak istediğini anlatan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Hesapta gömlek almak yoktu. Elbise ve ayakkabı alınca, mağaza görevlileri, birkaç gömlek de getirip, ‘Bu takımın altına bu gömlekler iyi olur’ dediler. Sonuçta, giyim uyumunu bilen insanlar deyip ‘Olur’ dedik ve aldık. Samimi söylüyorum öyle bir marka olduğunu dahi bilmiyordum. Hediye veya çakma bir ürün değil. Faturasını kesip gönderecekler, bedelini elbette cebimden ödeyeceğim. O mağazayı tercih edişim de bir partili arkadaşımın önerisi üzerine tesadüfen oldu. Zaten benim ne sürekli giyindiğim bir marka ne de bir mağaza var. Neresi denk gelirse gidip oradan giyiniyoruz. Özel bir marka merakım yok.”

Neden “Recep Bey”

Kılıçdaroğlu, Başbakan’a “Recep Bey” hitabını aşağılama amacıyla kullanmadığını belirterek, şunları söyledi: “Bunu aşağılama olarak görüyorlarsa mahkemeye gider adını değiştirir. Niye alınıyorlar, anlamadım. ‘Bey’ demekten dolayı insan alınganlık gösterir mi? “Tayyip Bey” algılaması Anadolu’dan geldi, yırtık ayakkabıları var, yoksulluktan geldi. Ama bir de “Recep Bey” var. Siyasete atıldıktan sonra zenginleşen, çocukları da zenginleşen. “Tayyip Bey” ile “Recep Bey” arasında fark var. Bunu görmesi lazım toplumun. Birkaç yerde ‘Başbakan’ dedim. Takılıp kalıyorlarsa ucuzluk olur. Asıl diğer sözlerime ne dediklerini ortaya koysunlar.

Çiller’den tebrik ve mesaj

Sayın Başbakan henüz aramadı (Saat 12.00 itibariyle). Nezaket kurallarına göre araması gerekirdi ama aradı, aramadı diye bir beklentimiz hiç olmadı. Kabineden devlet bakanları Faruk Özak ile Zafer Çağlayan aradı. Arayan, aramayan herkese teşekkürler. Tansu Çiller aradı. Başarı diledi, hem de ‘Buralarda da heyecan yarattınız’ dedi.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!