Asker uÄŸurlama konvoyunda akıl almaz ölüm

Güncelleme Tarihi:

Asker uğurlama konvoyunda akıl almaz ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 09:33

İstanbul Kartal'da bir arkadaşını askere uğurlamak için attıkları turda ehliyetsiz sürücünün kullandığı aracın tavan demirini tutarak araçtan sarkan üniversite öğrencisi, demirin araçtan kopması ile yola düştü. Hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ASKER UÄžURLAMA KONVOYUNDA FECÄ° ÖLÃœM / WEB TV      Â

 

Ä°stanbul Ãœniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 2'nci Sınıf Öğrencisi Serdar Kalkan (20), dün akÅŸam askere giden bir arkadaşını uÄŸurlamak için arkadaÅŸlarının yanında gitti. Bir süre arkadaÅŸlarıyla eÄŸlenen Serdar Kalkan, mahallede tur atmak için Türk bayraklarıyla süslenen ehliyetsiz sürücü Mustafa K.'nın kullandığı araca bindi.                 Â

 

/images/100/0x0/55ead187f018fbb8f898ab31
Seyir halindeki aracın sol kapısını açan Serdar Kalkan, tavanda bulunan demirden tutarak dışarı sarktı. Bir süre böyle giden Serdar Kalkan'ın tuttuğu demir yerinden koptu. Dengesini kaybeden Serdar Kalkan kafasının üzerinde düşerek ağır yaralandı. Arkadaşları tarafından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Serdar Kalkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Serdar Kalkan'ın hastanede bekleyen yakınları sinir krizi geçirirken, Mustafa K. gözaltına alındı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!