Bayrak direği öğrencilerin üzerine devrildi

Güncelleme Tarihi:

Bayrak direği öğrencilerin üzerine devrildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 19:13

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, teneffüs sırasında devrilen bayrak direğinin altında kalan ilköğretim okulu üçüncü sınıf öğrencisi ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Çakmak Mahallesi'ndeki Üç Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, öğleden sonra girdikleri ikinci dersin ardından teneffüse çıktı. Okul bahçesinde öğrencilerin oyun oynadıkları sırada bayrak direği henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.Bayrak direğinin altında kalan 3. sınıfı öğrencisi Ayşe A. (9) ağır yaralandı. Öğretmenleri tarafından Dursunbey Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşe A, buradaki ilk müdahaleden sonra Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren kız öğrencinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, okula giderek incelemelerde bulundu, okul müdürü Suat Tahtalı'dan bilgi aldı.

Küçük, Okul bahçesine kısa bir süre önce dikilen bayrak direğinin monte edilmesi sırasında kullanılan vidalardan bazılarının gevşek olduğuna dair bilgiler bulunduğunu söyledi.Küçük, “Görünmez kaza dedirtecek cinsten üzücü bir olay. Öğrencimizin sağlık durumunun ciddi olduğunu öğrendik. Yaşaması için dua ediyoruz” dedi. Diğer yandan, başlatılan soruşturma kapsamında olaya tanık olan öğrenci ve öğretmenlerin bilgilerine başvuruldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!