Baykal'a suikast iddiasında gelişme

Güncelleme Tarihi:

Baykala suikast iddiasında gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 14:18

'Baykal'a suikast' soruşturmasında ihbarı yaptığı öne sürülen Ş.K. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ş.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.Ancak daha sonra amcası Sinan K. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Deniz Baykal’a suikast iddiası soruşturması kapsamında ihbar mailini attığı iddia edilen ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Ş.K.'nın amcası Sinan K. Çankırı'da gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Deniz Baykal’a suikast iddiası kapsamında düzenlediği operasyonda 13 kişiyi gözaltına almıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlıların arasında Şişli Belediye Başkanı Yardımcısı Osman A. ve ihbar e-mailini attığı öne sürülen Şeref K., da bulunuyordu. Savcılık talimatıyla zanlılardan 5’i dün akşam 7’si ise bu sabah erken saatlerde emniyetten serbest bırakılmıştı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Ş.K. ise sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Ş.K.'nın verdiği ifadede adı geçen amcası Sinan K. ise Çankırı'da gözaltına alındı. Sinan K.'nın Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin alınacağı ve dosyaya ekleneceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!