‘Saddam gibi saklandım, beni nasıl buldunuz?’

Güncelleme Tarihi:

‘Saddam gibi saklandım, beni nasıl buldunuz’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 11:40

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde örgü örnekleri getirdiğini söyleyerek girdiği evde sevgilisinin arkadaşı 28 yaşındaki evli kadına tecavüz eden ve bir inşaatın bodrum katında 20 gün saklanan 31 yaşındaki E.D. yiyecek almak için çıkınca ihbar üzerine yakalandı. Bodrum katında polisleri karşısında gören E.D. ‘Saddam gibi saklandım. Beni nasıl buldunuz’ diye sordu.

Haberin Devamı

Osmangazi İlçesi Küplüpınar Mahallesi’nde sevgilisi 27 yaşındaki G.T. aracılığıyla tanıştığı evli S.K.’nın evine 20 gün önce örgü örnekleri getirme bahanesiyle gelen E.D. “Size arkadaşım G.T.’nin örgü örneklerini getirdim. Ancak çok su susadım. Bir bardak su verir misin?” diyerek eve girdi. Mutfağa su getirmek için giren kadının ağzını kapatan E.D. tecavüz ettikten sonra kaçtı.

Kadının polise haber vereceğini düşünen E.D. yanına 2 poşet dolusu gıda maddesi alarak merkez Yıldırım İlçesi’nde inşaat halindeki bir binanın bodrum katında saklanmaya başladı.

YİYECEĞİ BİTİP BAKKALA GİDİNCE
97 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası bulunan E.D. yiyeceği bitince mahalle bakkalından alışveriş yapmak için inşaattan çıktı.
Bakkaldan aldığı yiyeceklerle yeniden inşaattaki sığınağına dönen E.D.'yi gören ve durumundan şüphelenen vatandaşlar polisi arayarak haber verdi. İnşaata baskın yapan polis, E.D.'yi gözaltına aldı. Bodrum katta bir anda polisleri karşısında gören E.D. “Saddam gibi saklandım. Beni nasıl buldunuz” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’nde sorgulanan E.D. ifadesinde şöyle dedi:
“S.K.’dan çok hoşlanmıştım ve onu arzuluyordum. Sevgilimden örgü örnekleri istemişti. Bir bahane olsun diye gidip kırtasiyeden örneklerin bulunduğu fotokopileri aldım ve S.K.’nın evine götürdüm. Su içme bahanesiyle eve girdim ve mutfağa kadar gittim. Sonrasında birlikte olduk. O da bana fazla karşı koymadı ve cesaretlendim. Olay sonrası korkup inşaatta 20 gün kendime sığınak haline getirdiğim yerde kaldım. Saddam Hüseyin’in Amerikan askerlerinden kaçması ve saklanması aklıma gelmişti. Polisleri karşımda görünce şoke oldum.”

E.D. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!