Başkomiser, değme tiyatroculara taş çıkarttı

Güncelleme Tarihi:

Başkomiser, değme tiyatroculara taş çıkarttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 11:25

Erzincan'da başkomiser Osman Cansever, Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerine uygulamalı olarak verdiği trafik dersinde değme tiyatroculara taş çıkarttı.

Haberin Devamı

İŞTE BAŞKOMİSER'DEN TİYATROCULARI KISKANDIRAN O GÖSTERİ

HEM EĞLENDİRDİ HEM DERS VERDİ / WEB TV

Levent Kırca'nın sarhoş tiplemesini canlandırmıştı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Ekipler Amiri olarak görev yapan baş komiser Osman Candansever, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO) bir ve ikinci sınıflarında okuyan 150 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verdi. Ocak ayı başlarında yine PMYO öğrencilerine verdiği uygulamalı derstle sanatçı Levent Kırca’nın yaptığı ‘sarhoş’ tiplemesini canlandıran Candansever, Erzurum karayolu üzerindeki Bayındırlık İl Müdürlüğü önünde toplanan öğrencilerin karşısına bir otomobille çıktı.        

Rol gereği polisleri canından bezdirdi       

Kırmızı ışıkta durmayan ehliyetsiz sürücüyü canlandıran Candansever, kendisini durduran trafik polislerini canından bezdirdi. Ceza yazdırmamak için çaba harcayan, bazen sinirlenerek trafik polisinin yakasına yapışan Candansever, bazen de duygu sömürüsü yaptı. Tüm yalvarmalarına karşın ehliyetsiz araç kullanmak ve kırmızı ışıkta geçmekten 130 lira ceza yazılacağını öğrenen Candansever, ortalığı birbirine kattı. Baş komiser Osman Candansever, son gösterisinde ise acil hasta götüren bir sürücüyü canlandırdı.

Haberin Devamı

Öğrencilere öğütler verdi

İki arkadaşıyla sahneye çıkan Osman Candansever, gösterinin ardından resmi kıyafetlerini giyerek öğrencilerin karşısına çıktı. Meslekte 32 yılını dolduran evli ve 3 çocuk babası Candansever, deneyimlerinden örnekler verdiğini söyledi. Candansever, “Sizi kandırmaya çalışabilirler. İnsanları çok seveceğiz. Yardımcı olacağız. Görevimiz gereği hata yapanlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız. Devamlı vatandaşa karşı kibar ve beyefendi olacağız. Memur tatlı dilli ve güler yüzlü olacak. Karşısındakini anne veya babası olarak görecek. Örnek davranacağız ve kalp kırmayacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!