Çocuk yuvasında dehşet

Güncelleme Tarihi:

Çocuk yuvasında dehşet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 13:18

Gaziantep’te Meral Kaz (36), bir dönem nikahsız birlikte yaşadığı İsmet D. (38) tarafından çocuklarını ziyaret ettiği Çocuk Yuvası’nın bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Ev kadını Meral Kaz, 12 yıl birlikte yaşadıktan sonra 3 yıl önce ayrıldığı minibüs şoförü İsmet D.’den 4 çocuk dünyaya getirdi. Geçimsizlik nedeniyle ayrılan ikilinin 4 çocuğu, maddi durumları iyi olmadığı için devlet tarafından koruma altına alındı. Ailesinin yanına taşınan Meral Kaz, annesi ile bugün saat 10.30 sıralarında 3 çocuğunun kaldığı çocuk yuvasına gelerek çocuklarını gördü.

Kaz, çıkışta çocuk yuvasının bahçesinde tesadüfen aynı gün yuvaya çocuklarını görmeye gelen İsmet D. ile karşılaştı. İsmet D., eski eşini görünce, “Sen bu çocukları ne yüzle görmeye geldin” diye hakaret etti ve Meral Kaz'a cebinden çıkardığı bıçağı sapladı. İsmet D., kendisine engel olmaya çalışan Meral Kaz’ın annesi Hacce Kaz’ı da yumruklayıp kaçtı.

Çocuk yuvasının bahçesindeki güvenlik kulübesi önünde kanlar içerisinde yere yığılan Meral Kaz ve annesi, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçağın kalbine isabet ettiği anlaşılan Meral Kaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamazken, annesi Hacce Kaz ayakta tedavi edildi. Cinayet şüphelisi İsmet Demir, olaydan bir saat sonra polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Meral Kaz’ın çocukları 2 yaşındaki Ahmet, 3 yaşındaki Enes ve 6 yaşındaki Samet’in Gaziantep 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Müdürlüğü’nde, 14 yaşındaki kızı Rabia’nın ise Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!