Mektup iddiasına Büyükanıt'tan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Mektup iddiasına Büyükanıttan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 11:39

Eski İstanbul Boğaz Komutanı emekli Tümamiral İlker Güven’in boşanma davası açtığı eşinin orduevlerine alınmaması için eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a mektup yazdığı iddia edilmişti. Bu iddia üzerine bir açıklama yapan Büyükanıt, ''Hiç öyle bir şey olmamıştır'' dedi.

Haberin Devamı

BÜYÜKANIT'TAN İLKER GÜVEN'İN EŞİNE YANIT / WEB TV

 

Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Eski İstanbul Boğaz Komutanı emekli Tümamiral İlker Güven'in, boşanma davası açtığı eşi Sunahanım Güven hakkında 1998'de kendisine bir mektup yazarak, “Orduevlerine alınmamasını” istediğine yönelik iddiaları yalanladı.   

Beykent Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin, üniversitenin Taksim Yerleşkesi’nde düzenlediği "Enerji Stratejileri ve Güvenliği" sempozyumu çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, kendisine geldiği ileri sürülen mektup iddialarıyla ilgili olarak,  "Hiç öyle bir şey olmamıştır" dedi.

KÖSTEBEK DİYE SUÇLAMIŞTI

Emekli Tümamiral İlker Güven, boşanma davası açtığı eşi Sunahanım Güven’in , "Kocam bir bavul gizli askeri belgeyi sattı. Evdeki 5-6 çantada 5 milyon doları vardı" ifadeleriyle "köstebek" suçlamalarına maruz kalmış, o da bu suçlamaları reddetmişti.

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!