14 yaşındaki Erkan 5 gündür kayıp

Güncelleme Tarihi:

14 yaşındaki Erkan 5 gündür kayıp
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2006 15:34

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 14 yaşındaki Erkan’dan ailesi 5 günden beri haber alamıyor. Oğlunun işyerine geldikten sonra eve gitmek üzere ayrıldığını ve bir daha haber alamadıklarını söyleyen baba Hasan Sevim, “Oğlumun kaçırıldığını düşünüyorum. Bir sorunu yoktu” dedi.

Haberin Devamı

Çorlu’da çay ocağı işleten 57 yaşındaki Hasan Sevim, Çorlu Mehmetçik İlköğretim Okulu 7- B sınıfında öğrenim gören oğlu 14 yaşındaki Erkan’ın, 5 gün önce akşam saatlerinde yanına geldiğini ve bir süre oturduktan sonra eve gitmek üzere ayrıldığını söyledi. Akşam eve gittiğinde oğlunun gelmediğini öğrenince telaşlandıklarını ve akrabalarında ve arkadaşlarında aradıklarını ancak bulamadıklarını anlatan baba Hasan Sevim, daha sonra durumu polise bildirdiklerini ifade etti.

Eşi 54 yaşındaki Hafize Sevim ile birliket Çorlu’da sokak sokak gezerek oğlunu arayan Hasan Sevim, umutla gelecek bir sevindirici haberi bekliyor. Oğlunun bir sorunu olmadığını, kendi aralarında da bir tartışma yaşadıklarını anlatan Sevim çifti, arkadaşlarından, çocuklarının son dönemde 60- 65 yaşlarında adını Erdoğan Özcan olarak söyleyen yaşlı bir adam ile konuştuğunu öğrendiklerini kaydettiler. Baba Hasan Sevim, çocuklarını bu yaşlı adamın kaçırmış olabileceğini düşündüklerini ve bu konuda polise bilgi verdiklerini söyleyerek, “Oğlum kaybolacak yaşta değil. Evin yolunu bulamayacak yaşta değil. Kaçırıldığını düşünüyorum. Son dönemdeki çocuk kaçırılma olayları bizi daha da tedirgin ediyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü kayıp Erkan’ın bulunması için araştırmasını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!