75 yaşında sevgilisine kaçtı

Güncelleme Tarihi:

75 yaşında sevgilisine kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2010 00:01

Yozgat'ta 14 Şubat “Sevgililer Günü” sabah evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve yakınları tarafından da polise “kayıp” olarak ihbar edilen 75 yaşındaki kadın, polis tarafından sevdiği adamın evinde bulundu.

Haberin Devamı

ELELER MUTLULUK POZLARI

YOZGAT'ta 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki Ayşe Biçer, sevdiği 78 yaşındaki Bekir Demirtaş'ın evinde bulundu.

Şeyhosman Mahallesi'nde oturan 4 çocuk annesi Ayşe Biçer, bir telefon bayiinden kontör alırken, 9 çocuk babası Bekir Demirtaş ile tanıştı. Birbirlerine telefon numaralarını veren Biçer ve Demirtaş, evlerine döndükten sonra konuşup evlenmeye karar verdi. Ayşe Biçer, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yakınlarına çarşıya gidiyorum diyerek evden ayrıldı, bir daha da kendisinden haber alınamadı. Ayşe Biçer'in oğlu Şemsettin Bolat, Emniyet Müdürlüğü'n gidip annesinin hayatından endişe ettiğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, arama çalışması başlatırken, Şemsettin Bolat da kentteki yerel gazetelere kayıp ilanı verdi. Beş gündür, kentin altını üstüne getirip annesini ararken, polis ekipleri Ayşe Biçer'in izine ulaştı, Aşağı Nohutlu Mahallesi'nde Bekir Demirtaş'ın evinde buldu.  Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Biçer ve Demirtaş, imam nikahıyla evlendiklerini söyledi. İfadeleri alınan çift, daha sonra evlerine gönderildi.

Ayşe Biçer, Bekir Demirtaş’a ilk görüşte aşık olduğunu belirterek, “Bekir Demirtaş’a kaçtım. Oğlum beni çok aramış, üzüldüm. Şu an ben çok mutluyum” dedi.

Demirtaş ise, “Tanıştıktan bir gün sonra Leyla Biçer, beni telefonla arayarak evle kavga ettim, sana geliyorum dedi. Ben de evlenmek istiyordum, kabul ettim, buluşup benim evime gittik. Çok mutluyuz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!