Dikkatli polisler 4 kişinin canını kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Dikkatli polisler 4 kişinin canını kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 12:45

KONYA’da 2 katlı kerpiç evin duvarının çatladığını gören polis, binada yaşan 4 kişik aileye haber verdi.

Haberin Devamı

POLİSİN DİKKATİ AİLEYİ KURTARDI / FOTO GALERİ

Aile, dışarıya çıktıktan 1 saat sonra ev çöktü. Polisin dikkati sayesinde olayda ölen ve yaralanan olmadı. Eşi ve 2 çocuğuyla birlikte ev çökmeden önce dışarıya çıkan Ahmet Kuloğlu, “Yeni uyanmıştık. Polis ekipleri evimize gelerek evin çökebileceğini ve dışarı çıkmamız gerektiğini söyledi. Eşim ve 2 çocuğumla dışarı çıktıktan sonra içeride bulunan eşyalarımızı kurtarmaya çalıştığımız sırada ev çöktü” dedi.

Olay saat 08.30 sıralarında Karatay İlçesi Köprübaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Köprübaşı Polis Merkezi’nin nöbet tutan polis memurları, karakolun hemen yanında bulunan 2 katlı kerpiç evin duvarlarının çatladığını fark etti. Polisler, hemen binaya giderek içeride bulunanların dışarıya çıkması sağladı. Evde yaşayan 4 kişilik ailenin dışarı çıkmasından 1 saat sonra ev çöktü. Polis ekiplerinin dikkati sayesinde olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Özel bir şirkette işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Ahmet Kuloğlu, asgari ücretle çalıştığını ve annesinden kalan kerpiç evde oturduklarını belirterek, “Artık evimiz de kalmadı. Ancak canımızı kurtardığımıza şükrediyorum. Ev çökmeden da bir kısım eşyalarımızı da kurtarabildik” diye konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!