Boğaziçi Köprüsü’den el ele atladılar

Güncelleme Tarihi:

Boğaziçi Köprüsü’den el ele atladılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 10:29

Boğaziçi Köprüsü’nden biri kadın iki kişi atlayarak intihar etti. Erkeğin cesedi Kabataş sahilinde, kadının cesedi ise Beşiktaş vapur iskelesi açıklarında bulundu.

Haberin Devamı

EL ELE ATLADILAR / WEB TV  

ARAÇ KÖPRÜDE TERK EDİLMİŞ BULUNDU - FOTO GALERİ

KÖPRÜDEN ATLAYAN ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI

Polise, bugün saat 03.00 sıralarında köprüden araçlarıyla geçenler, biri kadın iki kişinin ele ele köprüden atladığı ihbarında bulundu. Hemen olay yerine gelen polis ekipleri, burada terk edilmiş kapıları açık 34 VL 423 plakalı bir otomobille karşılaştı.

Otomobilden 47 yaşındaki Cemalettin Sakarya'ya ait bir kimlik çıktı. Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’ne çekici ile götürülen otomobilde polis parmak izi incelemesi yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürerken Deniz Polisi de köprü altında ve Boğaz'ın Beşiktaş bölgesinde ceset araması yaptı. Cesetler saat 08.00 sıralarında bulundu.

Bakırköy'de reklam ajansı bulunan Cemalettin Sakarya'nın cesedi Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen babası Şevket Sakarya tarafından teşhis edildi. Arkadaşları, Cemalettin Sakarya'nın birlikte intihar ettiği Sara Küp ile yakın arkadaş olduğunu söyledi. Sara Küp'ün cesedini arkadaşı Sibel E. teşhis etti. Sibel E., Cemalettin Sakarya'yı tanıdığını belirterek, “25 yıldır benimle ilgilenir, bana bakardı ama ayrı evlerde yaşıyorduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!