OÄŸlu askere gitti

Güncelleme Tarihi:

OÄŸlu askere gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 10:11

Anayasa Mahkemesi'nin kapatma kararı verdiği DTP'nin Genel Başkanı Ahmet Türk, oğlu Ejder’i bugün askere gönderdi.

Haberin Devamı

Türk'ün oğlu birliğine teslim oldu / Foto Galeri

 

SAKARYA'DA ASKERLÄ°K YAPACAK       Â

 

Dün akşam kapatılan DTP'nin Genel Başkanı Ahmet Türk'ün oğlu Ejder Türk, bu akşam saatlerinde vatani görevini yapacağı Adapazarı'ndaki birliğine teslim oldu.

 

/images/100/0x0/55ea7176f018fbb8f88046d4
Ahmet Türk'ün Ankara'da bu sabah birlikte kahvaltı yaptıktan sonra uğurladığı Ejder Türk, arkadaşlarıyla birlikte otomobille Adapazarı'na geldi. Birinci Motorize Piyade Tugay Komutanlığı'nın Adapazarı kent merkezindeki Çark Kışlası'nın kapısına gelen Ejder Türk'ün içinde bulunduğu otomobil bekletilmeden içeri alındı. Kışla önündeki caddenin karşısında daha önce burada onun geleceğini haber alan bazı gençlerin gruplar halinde toplandığı, bu nedenle de Çevik Kuvvet ekibinin tedbir aldığı da gözlendi. Kışla önünde aynı gün teslim olmaya gelen diğer asker adayları ise kayıt için kuyrukta beklemeyi sürdürdü.

 

Haberin Devamı

Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu olduğu belirtilen ve acemi eğitimini tamamladıktan sonra erbaş olarak 6 ay askerlik yapacak olan Ejder Türk'ün buradaki kayıt işlemlerinin ardından Birinci Motorize Tugay Komutanlığı'na bağlı Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ndeki Piyade Alayı'na gönderileceği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!