DTP'nin tanınmış bir yöneticisinden şok sözler

Güncelleme Tarihi:

DTPnin tanınmış bir yöneticisinden şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 09:12

DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna'nın 'taban dağa çıkmamızı istiyor' sözü DTP içindeki görüş ayrılığını iyice ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

PERDE ARKASI'NDA O ŞOK SÖZLER TARTIŞILDI / WEB TV

Tanınmış bir DTP yöneticisi CNN Türk'ün 'Perde Arkası' programına şu açıklamayı yaptı: ''Artık dayanamıyorum. Parti kapatılsa da kurtulsak.''

CNN Türk'te her pazartesi günü saat 13.00'de Fatih Çekirge ve Yavuz Oğhan'ın yaptığı programa dün katılan CNN Türk Ankara Haber Müdürü Hande Fırat DTP'nin tanınmış yöneticisi ile yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:

''Kendisiyle telefonla konuştuğum DTP'li yönetici aynen şöyle söylüyor. (Emine Ayna'nın sözünü kastederek) Böyle söz olur mu? Dünya dağa çıksa ne olacak? Bu artık olacak iş değil. Partiyi kapatsalar da kurtulsam.''

Hande Fırat'ın aktardığı bu önemli gelişmeyi Fatih Çekirge ise şöyle yorumladı: Bu sözler DTP'de demokratik bir yapı olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Belli ki parti legal yöneticilerinin dışında İmralı ve birileri tarafından yönetiliyor. Bu durumda şunu söylememiz gerekir. Demokratik açılım isteyen partinin kendisi demokratik değil. irleşmeyi isteyen partinin kendisi sivil değil. Partiyi Kandil'deki silahlı güçler kontrol ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!