Molotof atılan otobüste yanan Serap öldü

Güncelleme Tarihi:

Molotof atılan otobüste yanan Serap öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2009 10:32

Sadece İETT otobüsüne binip evine gidecekti. Küçükçekmece'de bindiği otobüsü ateşe verdiler. Serap, alevlerden kavruldu. 29 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

OTOBÜSÜ YAKTILAR - WEB TV     

GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI - FOTO GALERİ

BAŞBAKAN SERAP'I ÖRNEK GÖSTERMİŞTİ /WEB TV       

İŞTE SERAP'IN KATİL ZANLILARI / WEB TV            

17 yaşındaki Serap Eser, 8 Kasım günü Kanarya Mahallesi'nde durakta yolcu almak için bekleyen İETT otobüsüne molotofkokteyli atılması yüzünden yaralanmıştı. 29 gün komada kalan Serap, bu sabah yaşamını yitirdi. Hastaneden yapılan açıklamada Serap'ın enfeksiyona bağlı organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

'YILBAŞINA KADAR HASTANEDEN ÇIKARIM DİYORDU'

Abisi Ümit Eser, Serap'ın durumunun son birkaç gün içinde bozulduğunu, arife günü fenalaştığını ve daha sonra durumunun gittikçe kötüleşerek yoğun bakıma alındığını anlattı.

Serap Eser'e annesinden deri nakli yapıldığını bildiren Eser, annesinin de şu an aynı hastanede tedavi altında olduğunu, kız kardeşinin öldüğünü henüz bilmediğini kaydetti.

Haberin Devamı

Fenalaştığı son günlere kadar kardeşiyle konuştuklarını dile getiren Eser, “Serap kendine göre 'Ben yılbaşına kadar çıkacağım buradan” diyordu. Derslerini düşünüyordu. Zaten olay dershaneden dönerken, akşam üzeri oldu. İndiği durakta bir ışıklandırma yok. Buna hep kızıyorduk. Birileri bekliyordu. O gece babam Serap'ı almaya gitti. Orada o gece de birilerini fark etmiş, orada oturan birkaç kişi diye düşünmüş. O sırada otobüs gelmiş durduğunda içinden yanarak bir kız düşmüş, babam baktığında kendi kızı olduğunu görüyor” diye konuştu.

Öte yandan, Serap Eser'in yakınlarından bazıları basın mensuplarına saldırdı. Bunun üzerine güvenlik güçleri hastaneye gelerek önlem aldı. Güvenlik güçleri, ortamı sakinleştirdikten sonra hastaneye sığınan gazetecileri dışarı çıkardı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Saldırı ile ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli 26 Kasım günü Beşiktaş’daki İstanbul Adliyesi’ne çıkarılmıştı.

İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliği’nce sorgulanan 4’ü çocuk 6 şüpheli, yasadışı örgütü üyesi olmak, patlayıcı madde atarak adam öldürmeye teşebbüs ve kamu malına zarar vermek suçlarından tutuklandı.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN TERÖR OLAYLARINDA SERAP ÖRNEĞİNİ VERMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Haliç Tersanesi’nde, üç vapurun denize indirilmesiyle nedeniyle düzenlenen törende, “Sokakları illegal eylem alanı haline getirenlere çocuklara, şöyle öyle diyenlere sesleniyorum. O çocuklara molotof kokteyli attıran, o çocukları terörist eylem için kullanan kim? Serap yavrumuzu otobüste molotofkokteyliyle yakanlar kim? O çocuk değil mi? O çocukları mazlum göstereceksin o molotofkoteyli ile yanan yavruyu ne göstereceksin.Neyle izah edeceksiniz? ” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!