Eşini taciz eden eniştesini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini taciz eden eniştesini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 12:53

Eşine tacizde bulunan eniştesini baltayla öldürdü. Sonra da polisi arayarak ''Eniştemi öldürdüm. Gelin beni alın'' dedi.

Haberin Devamı

KKTC'de inşaat işçisi olarak çalışan evli 3 çocuk babası Orhan Y. (35) iddiaya göre kızkardeşinin kocası 39 yaşındaki Hüseyin U.'nun, 31 yaşındaki eşi Gülcan Y.’ye sarkıntılıkta bulunup, taciz ettiğini ve zorla ilişkiye girmek istediğini öğrenince memleketi Çorum’a geldi. Gülcan Y. Hüseyin U.'yu telefonla arayarak evine davet etti. Hüseyin U. eve geldiği anda kömürlükten aldığı baltayla bekleyen Orhan Y., eniştesinin kafasına baltanın keskin olmayan tarafı ile vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan enişte olay yerinde yaşamını yitirdi. Daha sonra da 155'i arayan Orhan Y., “Ben eniştemi öldürdüm. Olay yerinde bekliyorum. Gelin beni alın” diyerek ihbarda bulundu. Polis, eve geldiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Orhan Y. ve eşi Gülcan Y. gözaltına aldı.

‘EŞİM TELEFONDA SÖYLEYİNCE GELDİM’

Polisteki ifadesinde eşinin telefonla arayarak, eniştesi Hüseyin'in kendisini taciz ettiğini ve ilişkiye girmek istediğini söylediğini belirten Orhan Y., “Kıbrıs’tan Çorum’a geldim. Eşim eniştemi eve çağırdı. Ben de içeri girer girmez baltayla kafasına vurarak öldürdüm” dedi.

Haberin Devamı

Gülcan Y. ise eşinin eniştesinin kendisine sarkıntılık ettiğini, tacizde bulunup ilişki teklif ettiğini söyledi. Gülcan- Orhan Y. çifti gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!