Cumhurbaşkanı Tunceli'de işsizler yüzünden valiliğe giremedi

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Tuncelide işsizler yüzünden valiliğe giremedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 12:08

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tarihi Tunceli ziyaretinde coşkuyla karşılandı... Valiliğe girmek için makam arabasından inen Gül, 15 dakika boyunca valilik binasına giremedi... Çünkü karşılamaya gelen vatandaşlar sorunlarını Gül'e iletmek istedi... Bu talebe Cumhurbaşkanı da yanıt verince, kimisi sözlü, kimisi ise mektupla derdini anlatmaya çalıştı... Tüm vatandaşların ortak bir isteği vardı o da "iş"...

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN TUNCELİ ZİYARETİNDEN KARELER

MUNZUR ÇAYI'NDA BOMBA ARAMASI

 

Tunceli'de Cumhurbaşkanı Gül'ün gelişinde kente baraj yapımını istemeyen yaklaşık 200 kişilik grup protesto gösterisinde bulundu. Grup, Sanat Sokağı'nda toplanıp yürüyüşe geçti. Gül' ün ziyaret edeceği belediye yakınına gelip slogan atmaya başlayan göstericilere polis zaman zaman dağılın uyarısında bulundu.

'Baraj istemiyoruz' sloganı atan göstericiler, AK Parti İl Binası'na doğru yürüyüşe geçti.

 

19 YIL SONRA TUNCELİ'DE BİR CUMHURBAŞKANI

Elazığ'dan karayoluyla Tunceli'ye geçen Gül'ü, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, Tunceli Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Mehmet Çörten ile öteki ilgililer karşıladı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Gül, makam aracından indiğinde kendisine çiçek veren iki çocuğu öptü, onlarla fotoğraf çektirdi. Gül, daha sonra kendisini bekleyen vatandaşların ellerini sıktı, dertlerini dinledi. Cumhurbaşkanı Gül, kendisinden iş isteyen vatandaşlar nedeniyle yaklaşık 15 dakika Valiliğe giremedi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Valiliğe gelişi sırasında bazı vatandaşların ellerinde “Sen hoşgeldin Sayın Cumhurbaşkanım, başımızın üstünde yerin var” yazısı ile köylerine cemevi yapılması isteğini içeren dövizler taşıdıkları görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!