Kayınpederi, nikahın iptali için dava açacak

Güncelleme Tarihi:

Kayınpederi, nikahın iptali için dava açacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2009 10:35

Kayınpederi, Halis Toprak kendisine 5 bin TL vermeyince ikahın iptali için dava açıyor.

Haberin Devamı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından mal varlığına el konulan ünlü işadamı Halis Toprak´ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi´nde yaşamını sürdüren kayınpederi İsmet Tağızade, damadı tarafından mağdur edildiğini söyledi. Toprak´ın, kızı Nazlıcan Tağızade ile evlenmeden önce kendisine 5 bin TL´lik sigorta borcunu ödemek üzere söz verdiğini dile getiren Tağızade, "Sigorta borcum olduğunu Halis Beye anlattım. O da bana ´Hallederiz kolay o iş´ dedi. Bunu da herkes duydu. Ama o kolay iş bir türlü halledilmedi" diye konuştu.

 

Çok zor durumda olduğunu belirten baba Tağızade, "Şu an durumum o kadar kötü ki ilaçlarımı bile alamıyorum. Ayrı yaşadığım eşimin üzerine kayıtlı bir otomobil olduğu için de Yeşil Kartım iptal oldu. Bana verilen sözler tutulmadığı için Toprak´ın kızımla yaptığı evliliğin iptali için dava açacağım. Dava, avukatım Burhan Apaydın tarafından İstanbul´da açılacak. Olaylardan dolayı o kadar kötü bir haldeyim ki ayakta bile durmakta zorluk çekiyorum" dedi.

 

Haberin Devamı

'KIZIMA DA FAYDASI OLMAZ'

 

Toprak'ın kızına da faydası olmayacağını dile getiren Tağızade, "Artık her şey beni boğuyor. Geçirdiğim ameliyat nedeniyle sağlık durumum iyice bozuldu. Bir de böyle olayların yaşanması beni iyice gerdi. Keşke verilen sözler tutulsaydı da bunları yaşamasaydık. Ama ben davamda kararlıyım. Bundan sonra da kimseyle görüşmek istemiyorum. En yakın zamanda avukatıma dava için vekalet vereceğim" diye konuştu.

 

Huzurevi yetkilileri, Tağızade´nin çok zor günler geçirdiğini belirterek, "İsmet amcanın sağlık durumu gerçekten kritik. Sağlık karnesi olmadığı için ilaçlarını alamıyor. Son yaşanan olayların ardından hiç kimseyle konuşmaz oldu. Sadece bahçeye çıkıp tek başına dolaşıyor" dedi.

 

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

 

Tağızade, düğünden hemen sonra DHA kameralarına konuşmuş, "Ben sadece kızım rahat etsin düşüncesiyle evet dedim, O sadece tahsilini yapacak başka bir şey yapmayacak. Bunun karşılığında ben hiç bir zerre kadar bir şey almadım. Allah yukarda şahit. Hiç bir şey, bir allahın kuruşunu bile almadım. İstemiyorum bunun bana faydası da olmaz zaten" demişti. Kayınpeder, Halis Ağa´ya da çok teşekkür ederim. Çünkü kızımın benim devamını getirecek bir şahıs" diye konuşmuştu. Tağızade´nin ayrıca 2000 yılında kandırarak boş kağıda imza aldığı kişinin kendisine 40 bin Alman Markı ve 67 bin TL borçlu olduğunu iddia ederek iki ayrı icra takibi yaptığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!