Alçaklık ile kahramanlık gazi ile terörist yer değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Alçaklık ile kahramanlık gazi ile terörist yer değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendilerine “Barış Grubu” diyen 34 kişinin Türkiye’ye gelişiyle ilgili dün yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli, “Millete” başlığıyla yaptığı açıklamada, “Hükümetin memurları ve güvenlik güçlerinin müşahitliğindeki karşılama komiteleri, PKK’lılara özel misafir muamelesi yaptı. Adalet makamları sokağa salıvermek için yarış içine girdiler. Üstelik bu alçaklıklar, Başbakan’ca memnuniyetle karşılandı” dedi. Bahçeli’nin mesajları özetle şöyle:

Yıkım süreci Habur’da

Başbakan Erdoğan’ın ‘açılım’, İmralı Canisi’nin ‘yol haritası’ adını verdiği yıkım sürecinin kurdelesi, ‘devlet kararı’ kılıfı ile Kandil kadrolarınca alkışlarla Habur Sınır Kapısı’nda kesildi. AKP ve PKK işbirliği, Başbakan ve İmralı dayanışması bütün yönleriyle gün ışığına çıktı.

PKK paçavraları altında

Şehadet ile ihanet, ay yıldızlı bayrak ile paçavra, gazi ile terörist, alçaklık ile kahramanlık, pişmanlık ile küstahlık AKP’nin lügatinde yer değiştirdi. Ne sınırdan giriş yapan hainlerde bir teslimiyet, mahcubiyet ve nedamet hissi var; ne de bunları kucaklayan Başbakan’da utanma, sıkılma ve pişmanlık emareleri görüldü. Bu karanlık manzarada, katile ‘Sayın’ diyen hainlerle, şehide ‘kelle’ diyen zihniyet temsilcisi, PKK paçavraları altında sınırda buluştu.

Öfke sınıra dayandı

Vatan uğruna şehadete ulaşmış yiğitlerimiz, gazilerimiz, onbinlerce korucu kardeşimizin ve vatandaşlarımızın onurları, hatıraları, ayaklar altına alındı. Karşımızda, hiçbir vatan evladının sessiz kalamayacağı ağır bir tahrik var. Bu alçalış tahammül edilebilir olmaktan çıktı. Toplumsal öfke sınıra dayandı. Bu öfke sürer, sabır zorlanırsa; bu milletin mukaddesatı uğruna neler yapacağını ve neyi göze alacağını bilmek isteyenler, Milli Mücadele yıllarının sayfalarına bakmaları hayırlarına olacak.

Tuzağa düşmeyelim

Vatan ve millet uğruna evlatlarını şehit veren, gazi olan, yıllarını mücadeleye adayan tüm kardeşlerimden, ailelerinden metanetlerini korumalarını bekliyorum. Türk milletinin, AKP ile PKK’nın kurduğu tuzağa düşmeyeceğine, birliğini ve beraberliğini bozmayacağına inanıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!