Çay istedim, yapmayınca öldürdüm

Güncelleme Tarihi:

Çay istedim, yapmayınca öldürdüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2009 15:16

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 1 çocuk annesi kız kardeşi, 18 yaşındaki Meryem Ç.'yi 33 yerinden bıçaklayarak öldüren ağabeyi 21 yaşındaki M.Ç., “Çay istedim. Yapmayınca öldürdüm” dedi.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam meydana geldi. Meryem Ç., 4 yıl önce birlikte yaşamaya başladığı nikahsız eşinden 1 kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ayrıldı. Meryem Ç., çocuğunu da alıp ailesinin evine yerleşti. Meryem Ç., bir süre önce aile baskısına dayanamayarak Konya'daki akrabalarının yanına kaçtı.

İşsiz ağabeyi M.Ç. de Konya'ya gidip kardeşini evine getirdi. Bir hafta önce Tarsus'a getirilen Meryem Ç. ile ağabeyi M.Ç. arasında dün akşam tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine M.Ç., mutfaktan aldığı bıçakla kardeşine sapladı. 33 yerinden bıçaklanan Meryem Ç., olay yerinde hayatını kaybederken, evden gelen çığlıklar üzerine komşular olayı polise bildirdi. Eve gelen polis, genç kadının kanlar içindeki cesedini buldu.

Haberin Devamı

Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan ve tutarsız davranışlar sergileyen M.Ç., “Çay istedim, yapmadı, kendimi kaybettim öldürdüm” dedi. M.Ç., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!