Yanan araçtan canlarını zor kurtardılar

Güncelleme Tarihi:

Yanan araçtan canlarını zor kurtardılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2009 12:43

Bursa'da meydana gelen kazada aracı alev alan aile otomobilden son anda çıkıp kurtuldular. Otomobili kullanan Üstün Güven Bağcı, otomobilinin söndürülüşünü kucağına aldığı 3 yaşındaki kızı Süheda ile çaresizlik içinde izledi.

Haberin Devamı

YANAN ARAÇLARININ SÖNDÜRÜLÜŞÜNÜ BÖYLE İZLEDİLER

 

Merkez Osmangazi İlçesi Ankara Yolu üzerinde dün meydana gelen trafik kazasında, 34 yaşındaki Üstün Güven Bağcı'nın kullandığı 16 K 3971 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu önünde seyir halinde bulunan 32 yaşındaki Cüneyt Bayraktar'ın sürdüğü 16 BM 283 plakalı kapalı kasa kamyonete arkadan çarptı. Yaşanan maddi hasarlı kaza sonrası yanında bulunan 30 yaşındaki eşi Sibel ve 3 yaşındaki kızı Süheda Bağcı'ya 'siz oturun' diyen Üstün Güven Bağcı, otomobilden indikten sonra LPG ile çalışan aracının alev alıp yanmaya başladığını görünce paniğe kapıldı.

 

Haberin Devamı

Otomobilden çıkarttığı eşi ve kızıyla koşarak olay yerinden uzaklaştı. Yanan araçtaki alevler yoldan geçmekte olan otomobil sürücülerinin yangın tüpü ve itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Korkudan titreyen kızını kucağına alıp yangının söndürülmesini izleyen Üstün Güven Bağcı, "Az kalsın yanarak ölecektik. İkinci hayatımızı yaşıyoruz" dedi.

 

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan aile daha sonra gelen 112 Acil Servise ait ambulans ile getirildikleri Muradiye Devlet Hastanesi'nde kendilerine sakinleştirici iğne vurulduktan sonra taburcu edildiler.

 

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

 

 

 

 

 

 

(KJ: Haber-Kamera: Hüseyin TÜCCAR/BURSA / ( DHA)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!