Kaymakam'a dansözlü havuzlu uğurlama

Güncelleme Tarihi:

Kaymakama dansözlü havuzlu uğurlama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 14:56

ERZURUM'un Oltu İlçesi'ne atanan Uşak'ın Sivaslı İlçesi Kaymakamı Sedat Yıldırım, düzenlenen veda gecesinde havuza atıldı. AKP'li belediye başkanı ve eski milletvekilinin de olduğu gecede, Kaymakam Yıldırım dansözlerle çifte telli de oynadı.

Haberin Devamı

VEDA GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR

Son kararnameyle Erzurum Oltu'ya atanan Sivaslı Kaymakamı Sedat Yıldırım için düzenlenen veda gecesi renkli görüntülere sahne oldu. İlk olarak, Sivaslı Kaymakamlığı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli toplantıya tüm ilçe protokolü katıldı. Yapılan veda konuşmalarının ardından, Kaymakam Yıldırım, Sivaslı Belediye Başkanı AKP'li Zafer Küçükgöl, İl Genel Meclisi Üyesi AKP'li Mehmet Ezel, Karahallı Kaymakamı Ümit Cavuldak ve Uşak AKP eski Milletvekili Alim Tunç'un da bulunduğu grup, üç saat sonra, Sivaslı- Denizli yolu üzerindeki Evrenli Parkı içerisinde yer alan havuzlu restorana geçti. Veda eğlencesine burada devam edildi.

Restoran bünyesinde çalışan 8 dansözün göbek atıp oyunlar oynadığı gecede, alkol de tüketildi. Sivaslı'da dört yıllık görevi süresince halkla uyum içerisinde çalıştığını birçok soruna çözüm getirdiğini söyleyen Kaymakam Yıldırım'a plaket veren Uşak İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ezel, sulu bir şaka yaptı. İlçeden ayrılan yöneticileri ıslatarak uğurladıklarını anlatırken, Kaymakam Yıldırım'ın başından aşağıya içi su dolu kovayı boşalttı. Yıldırım daha sonra restoranın havuzuna atıldı. Neye uğradığını şaşıran Kaymakam Yıldırım, burada kendisine getirilen masasında kalan kadehteki rakısını yudumlamayı da ihmal etmedi. Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl ile birlikte havuzda yüzen Kaymakam Yıldırım, daha sonra diğer davetlilerin katılımıyla dansözlerle çifte telli oynayıp eğlendi. Koruması tarafından havuzdan çıkarılan ve evine doğru yola çıkan Yıldırım, Sivaslı'yı hiç unutmayacağını söyledi.

KAYMAKAM'IN SAVUNMASI: “HALK ADAMI OLMAMIZ LAZIM”

Sivaslı Kaymakamı Sedat Yıldırım, veda gecesindeki sıra dışı görüntülerin kamuoyuna yansımasının ardından, kaymakamlığın sosyal tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, giden bürokratı ıslatmanın Sivaslı'da bir gelenek olduğunu belirterek, “Biz meyhanecinin de cami cemaatinin de inanç ve görüş belirtmeden inanç ve görüş belirtmeden her kesimin yanında olan insanlarız. Devletin en büyük eksiği de bu. Öyle bir memlekette yaşıyoruz ki çok çalışırsın “çalışmıyor' derler. Çalışmazsın “evinde yatıyor' derler. Camiye mevlide gidersin “irtica hortladı' derler. Eğlenmeye gidersin “alemci kaymakam' derler. Bundan sonra bu görevde kaldığım sürece, kalıp kalmayacağımı da bilmiyorum, doğru bildiğim herşeyi yapmaya devam edeceğim. Adam gibi adamlarla bundan sonra çalışmaya da devam edeceğim. Bizlerin biraz daha halk adamı olması lazım. Türkiye ne çektiyse bundan çekmiştir. İdarecisiyle halkın arasındaki mesafeden çekmiştir. Bu nedenle de bugüne kadar hiçbir başarı gelmemiştir” dedi.

Yıldırım, bir soru üzerine, olayın ardından hiçbir makamdan uyarı almadığını bildirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!