Özlem ve Ümit'in katil zanlısı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Özlem ve Ümitin katil zanlısı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 14:02

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 10 gün önce vahşi bir cinayet işlendi. Ümit Öztürk başı kesilerek öldürülmüştü, Özlem Işık'ın ise yakılarak öldürülmüştü. 3 Mart'ta başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu aylardır bulunamazken Lüleburgaz'daki kesikbaş cinayeti kısa sürede aydınlatıldı. Gaziantep'te bir zanlı yakalandı. Suçunu itiraf eden zanlı ile birlikte öldürülen kadının pantolonu, erkeğin spor ayakkabısı ve cep telefonu ele geçirildi.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki Tatarköy Göleti yakınlarında cesetleri bulunan 2 kişinin öldürülmesinde zanlısı olduğu öne sürülen bir kişi, Gaziantep'te yakalandı.

Özlem Işık (18) ve Ümit Öztürk'ün (22) öldürülmesi olayının zanlısı olduğu öne sürülen Serkan D'nin Gaziantep'e geldiğini haber alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekipleri, zanlının kayınvalidesinin Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada Serkan D. yakalandı. Serkan D'nin valizinde, bir kamp çadırı ile öldürülen Özlem Işık'a ait olduğu ifade edilen bir pantolon, Ümit Öztürk'e ait olduğu ifade edilen bir spor ayakkabı ve cep telefonu bulundu.

Gözaltına alınıp Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının, suçunu itiraf ettiği ve olayda kullandığı tabancayı Tatar Göleti'ne attığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Özlem Işık ve sevgilisi olduğu öne sürülen Ümit Öztürk'ü alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle öldürdüğünü öne sürdüğü öğrenilen Serkan D'nin, olaydan sonra birkaç gün dağlık bir alanda kamp çadırında gizlendiği, daha sonra kayın validesinin yanında kalmak için Lüleburgaz'dan Gaziantep'e geldiği ifade edildi.
Serkan D'nin, Kırklareli Emniyet Müdürlüğünden gelecek bir ekibe teslim edileceği kaydedildi.

OLAY

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Tatarköy Göleti yakınlarındaki ormanlık alanda, 17 Temmuzda Özlem Işık'ın cesedi bulunmuş, jandarmanın bölgede yaptığı incelemede bir gün sonra da genç kadının erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Ümit Öztürk'ün de cesedine rastlanmıştı.

Olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve “adam öldürmek” suçundan ve adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!