Halis Toprak'ın genç eşi liseli çıktı

Güncelleme Tarihi:

Halis Toprakın genç eşi liseli çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2009 19:42

TOPRAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı 71 yaşındaki Halis Toprak'ın evlendiği 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade'nin Sarıkamış Kazım Karabekir Lisesi öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Lisenin voleybol takımında oynayan Nazlıcan Tağızade'nin karnesinde dört dersten zayıfının olduğu ve üçünsü sınıftan dördüncü sınıfa sorumlu geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Antalya'da iki yıl önce 39 yaşındaki eşi İsmet Tağızade'den ayrılan 37 yaşındaki Şehirnaz Tağızade, iki kızı ile birlikte Sarıkamış'a geldi ve Belediye Caddesi'nde kiraladıkları bir evde yaşamaya başladı. Geçim sıkıntısı çeken Şehirnaz Tağızade, kısa bir dönem ilçedeki bir ekmek fırınında kasiyer olarak çalıştı. Daha sonra çeşitli nedenlerle işten ayrılan Şehirnaz Tağızade, Sarıkamış Sosyal Yardımlaşma ve Dayanmışma Vakfı’ndan gıda ve kömür yardımı aldı.

Sarıkamış Kazım Karabekir Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi olan Nazlıcan Tağızade, güzelliği ile dikkat çekti. Lisenin voleybol takımında oynayan ve Sarıkamış’ın en güzel kızları arasında gösterilen Nazlıcan Tağızade, dört dersten sorumlu olarak bir üst sınıfa geçti.

Aile bütçesine katkıda bulunmak için Nazlıcan Tağızade, okulların tatil olması ile birlikte Sarıkamış Kış Turizm Merkezindeki Cibiltepe’de işadamı Halis Toprak’a ait beş yıldızlı Toprak Otelde çalışmaya başladı. Ağır başlılığı, duruşu ve dürüstlüğü ile kısa sürede Toprak Otel yöneticilerine kendini sevdiren Nazlıcan Tağızade, sık sık dinlenmek için otele gelen Halis Toprak’la tanıştı. Halis Toprak'ın kısa sürede gönlünü kazanan ve yakın hizmetinde görevlendirilen Nazlıcan Tağızade, sonunda hizmetli olarak girdiği Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ile nikah masasına oturdu.

Haberin Devamı



Anne ve babasının birlikte imzaladığı izin belgesiyle evlenen Nazlıcan Tağızade, Kuşadası'ndaki evlilik törenine annesi Şehirnaz Tağızade ve lise birinci sınıfa giden kız kardeşi ile birlikte gitti. Halis Toprak, 18 Ağustos 1992 doğumlu eşi Nazlıcan'ın annesi ve kız kardeşini Kuşadası'nda konuk ettiği için aile henüz Sarıkamış'a dönmedi.

Sarıkamış’ta, Nazlıcan'la Halis Toprak’ın evlenmesi konusunda herkes yorum yapmaktan kaçınıyor. Her iki tarafın da uygun gördüğü bu evliliğe kendilerinin yorum yapmalarının doğru olmdağını belirten Tağızade Ailesi'nin bazı komşuları “Halis Ağa, Sarıkamış’ın kış turizminde ön plana çıkmasında önemli payı olan bir insan. Sarıkamış’ı çok sevdiğini biliyoruz. Otelin yakınında bir de malikanesi var. Sarıkamış’a önemli bir yatırım getirdi. Eniştemiz olmasına da sevindik” dediler.

Kuşadası'nda evlendiler

71 yaşındaki Halis Toprak ile 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade’nin nikahlarını 19 Temmuz günü Kuşadası Belediyesi evlendirme memuru Berrin Yalçın kıydı. Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Toprak’ın tanıklığını yanında çalışan Necdet Artan, gelininkini ise dayısı Menderes Polat yaptı.

Halis Toprak ilk evliliğini kendisine 10 çocuk veren Ayşe Toprak ile yaptı. 1997’de 33 yıllık eşi Ayşe Toprak’dan boşandı. İkinci evliliğini 1999’da fotoğrafından görüp beğendiği kendisinden 39 yaş küçük Özlem Toprak ile gerçekleştirdi. Özlem Toprak’tan Turgut adında bir oğlu olan Halis Toprak, 2008’de ikinci evliliğini bitirdi. Toprak’ın bir dönem nikahsız yaşadığı Gülcan Sepet’den de Salim isimli bir oğlu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!