Eşini cami avlusunda öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini cami avlusunda öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 10:54

Kütahya’da 29 yaşındaki E. U. gece eve geldiğinde internette chat yaptığını öne sürdüğü eşi 24 yaşındaki Esra U. ile tartıştı. Öfkeli koca dışarı çıkıp cami avlusuna sığınan eşini burada 2 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

E. U., eve geldiğinde kendisi gibi porselen fabrikasında işçi olarak çalışan eşi Esra U.’yu internette bir kişiyle chat yaparken gördü. Çıkan tartışmanın ardından Esra U. 2 yaşındaki oğlunu alıp dışarı çıktı.

Tartışma sokakta da devam etti. E. U., evlerinin yakınındaki cami avlusuna kucağında çocuğu ile birlikte giden eşine bıçakla saldırdı. Genç kadın boğazından bıçakla yaralandı. Eşini kanlar içinde gören E. U. olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların durumu bildirmesinin ardından gelen 112 ambulansındaki sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Esra U. olay yerinde öldü. Çiftin küçük çocukları ise polis merkezine götürüldü.

Olaydan sonra kaçan E. U. sabaha karşı polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, evde bulanan bilgisayarı incelemeye aldı. Soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

BABASI AYNI CAMİDE İMAMLIK YAPMIŞTI

Yakınları, Esra U.’nun avlusunda öldürüldüğü camide babası Şuayip Ö.’nün daha önce imamlık yaptığını söyleyerek, “Kızı, babasının yıllarca imamlık yaptığı caminin avlusunda öldürüldü” dedi.

Bu arada Şuayip Ö.’nün polis merkezine giderek öldürülen kızının oğlu Yusuf U.’yu alıp evine götürdüğü belirtildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!