12 yaşındaki Efe’ye nasıl kıyarsın... Bisikletiyle dolaşmaya çıkmıştı

Güncelleme Tarihi:

12 yaşındaki Efe’ye nasıl kıyarsın... Bisikletiyle dolaşmaya çıkmıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 07:00

Kayıp olarak aranan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç’ın bıçaklanarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 21 yaşındaki Umut Göçgen, çocuğu aralarında çıkan tartışma sonrasında öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

TOKAT Turhal’da Aslıhan Güneş ile birlikte yaşayan Şehit Dursun Yöntem Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrenci oğlu Dursun Efe Andıç (12), geçen pazartesi günü öğlen saatlerinde okuldan eve geldikten sonra bisikletle dolaşmak için dışarı çıktı. Hastanede işçi olarak çalışan ve eşinden ayrı olan anne Aslıhan Güneş, akşam eve geldiğinde oğlunu göremeyince cep telefonuyla ulaşmaya çalıştı. Oğluna ulaşamayan anne, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp ihbarı sonrası polis ekipleri ilçede arama çalışması başlattı.

4 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Dursun Efe Andıç’ın bulunması için özel bir ekip kuruldu. İlçede bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarını inceleyen ekip, Dursun Efe’nin bir kişi ile beraber bisikletle ilerlediğini belirledi. Polis ekipleri, Gümüştop köyü yolu üzerinde bulanan arazide Dursun Efe Andıç’a ait bisikleti buldu. Andıç’ın, Umut Göçgen (21) ile birlikte olduğunu tespit eden ekipler, dün sabah Umut Göçgen’i gözaltına aldı. Umut Göçgen sorgusunda, Andıç’ı tartıştıktan sonra öldürdüğünü itiraf ederek cansız bedeninin bisikletten yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan ağaçlık alanda olduğunu söyledi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çocuğun cansız bedenini belirtilen yerde buldu. Dursun Efe Andıç’ın vücudunun farklı noktalarından 4 bıçak darbesi aldığı tespit edildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Göçgen tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!