13 yaşındaki kızdan dehşet veren ifadeler

Güncelleme Tarihi:

13 yaşındaki kızdan dehşet veren ifadeler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2009 19:24

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğilisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiflik Beldesi'nde, jandarmanın yol kontrolü sırasında kimlik sorarken durumundan şüphelendiği 13 yaşındaki E.F.S. adındaki kız, dehşet verici iddialarda bulundu.

E.F.S., “Babam bana tecavüz etti, ardından da para karşılığı başka erkeklere pazaladı” dedi. Küçük kızın iddialarından sonra gözaltına alınan baba M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiflik Beldesi'nde geçen hafta yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, şüphelendikleri 13 yaşındaki E.F.S.'den kimliğini göstermesini söyledi. Kimliğinin olmadığını söyleyen ve şüpheli hareketlerde bulunmaya devam eden adının E.F.S. olduğunu söyleyen kız, ısrarlı sorular üzerine jandarmaları dehşete düşüren iddialarda bulunmaya başladı. E.F.S., öz babasının 12 yaşında kendisine tecavüz ettiğini, daha sonra da para karşılığı erkeklere sattığını söyledi. Bunun üzerine jandarmalar E.F.S. ile ilgili durumu savcılığa bildirdi. Savcılığın koruma altına aldığı E.F.S., psikolog eşliğinde ifade verdi. 13 yaşındaki E.F.S., annesi M.S. ile babası M.S.'nin 2001 yılında boşandıklarını söyleyerek, ailesinin daha sonra kendisini İstanbul Bahçelievler Kız Yetiştirme Yurdu'na verdiğini anlattı. Buradan Küçükyalı Kız Öğrenci Yurdu'na gönderildiği, ardından da annesinin gelerek kendisini buradan da aldığını söyleyen E.F.S., “Annem bana ‘İstersen babanın yanına git’ dedi. Bunun üzerine Sinop'taki babamın yanına gittim” dedi ve şunları anlattı:

“Babam bana başta iyi davrandı. Bir yıl önce bir depoya götürerek burada benimle ters ilişkiye girdi. Bir süre sonra bana ‘Bir adam gelecek onunla ilişkiye gir sana bin TL verecek’ dedi. Karşı çıkınca bana çok kızarak, bu kez kendisi kızlığımı bozdu. Bu olaydan sonra İstanbul'da halamın yanına geldik. Beni tehdit ettiği için kimseye olanları anlatamadım. Bir gece evde arkadaşı ile içki içtiler. Daha sora beni arkadaşı ile birlikte olmaya zorladı. Zaman zaman 100 TL karşılığında beni erkeklere satmaya başladı. İstanbul'da ev tuttuk. Biraz kaldıktan sonra bu kez Samsun'a gittik. Burada R.A. amcanın evinde kalmaya başladık. Babam R.A. amcaya ‘Birkaç kişi bul da bu kızı çalıştıralım’ dedi. 100 TL karşılığında beni erkeklere sattılar.”

Geçen yıl Eylül ayının sonunda, Ramazan Bayramı'nın ilk günü annesi M.S.'nin yanına gittiğini söyleyen E.F.S., şöyle devam etti:
“Başımdan geçenleri anneme anlattım. O da beni babama göndermedi ve Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu'na verdi. Bu yurtta bir süre kaldıktan sonra kaçtım. Annemin yanına gittim. Kurban Bayramı'nda Sinop Durağan'da annemin yanındayken fırından ekmek aldığım sırada tanımadığım berisi beni kaçırarak babamın yanına götürdü. Bir süre önce babamın Yeniçiftlik'te tanıdığı köfteci H. amcanın yanına geldik. Babam Çorlu’ya ev tutmaya gittiğinde ben sokakta dolanırken jandarmalar kimlik sordu, ben da olan biteni onlara anlattım.”

Küçük kızın iddialarından sonra jandarmalar tarafından gözaltına alınan, ‘hırsızlık ve gasp’ suçlarından sabıkalı baba M.S., savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İddiaları yalanlayan baba M.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Sağlık kontrolünden geçirilen E.F.S.'nin bekaretinin bozulduğu belirlendi. E.F.S. devlet koruması altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!