Eğirdir'deki kemik parçaları kaybolan müteahhite ait

Güncelleme Tarihi:

Eğirdirdeki kemik parçaları kaybolan müteahhite ait
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2009 14:28

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Barla Beldesi yakınlarında, bir insana ait olduğu sanılan kemik parçaları bulundu. Kemiklerin geçen yıl otomobilini satmak için Eğirdir'e giden ancak kendisinden bir daha haber alınamayan müteahhit Salih Uçar'a ait olduğu sanılıyor.

Eğirdir Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, bulunan kemiklerin muhtemelen 2008 yılının mart ayında otomobilini satmak amacıyla Eğirdir'e gelen müteahhit Salih Uçar'a ait olduğunu söyledi.

Cevheroğlu, Salih Uçar'ı öldürmek suçundan yargılanan zanlılardan birinin yer göstermesi üzerine Jandarma Komutanlığı'nca 5 gündür olay yerinde arama çalışmaları yapıldığını belirterek, “Barla beldesinde parçalanmış insan kemikleri bulundu. Kemiklerin çevresinde ise Salih Uçar'a ait kredi kartı ve ehliyet çıktı. Kemiklerin Salih Uçar'a ait olup olmadığı, Adli Tıp'taki çalışma sonunda belli olacak” dedi.

Kaymakam Cevheroğlu, olay yerinde delil toplama işleminin devam ettiğini bildirdi.

2008 yılının mart ayında otomobilini satmak amacıyla Eğirdir'e giden müteahhit Salih Uçar'dan haber alınamamıştı. Bunun üzerine yapılan sorgulamada ise Şemdinli olaylarının sanıklarından Uzman Çavuş Tanju Çavuş, Caner Altan ve Filiz Yamaç gözaltına alınmış, Tanju Çavuş ile Caner Altan, “kasten adam öldürmek” suçundan Isparta Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!