Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2009 14:11

KIRIKKALE’de galerici 64 yaşındaki Hacı Bekir Ürün, eşinden ayrılan 31 yaşındaki Sevilay Beştepe’yi, arkadaşlık teklifini kabul etmediği gerekçesiyle tabancayla öldürdü.

Kentin Yenimahalle semtindeki Galericiler Sitesi’nde oto alım satımı yapan evli ve 4 çocuk babası Hacı Bekir Ürün, yıllar önce eşinden boşanan ve Kırıkkale’nin Delice İlçesi'ne bağlı Büyükavşar Beldesi’nde oturan Sevilay Beştepe ile tanıştı. Sevilay Beştepe gaylerici Hacı Bekir Ürün'ün arkadaşlık teklifini kabul etmedi.

Bunu gururuna yediremeyen Hacı Bekir Ürün, Sevilay Beştepe'nin misafir olarak kentin Ovacık mahallesi Ankara Caddesi'nde Yurdagül Demirtaş'ın evinde kaldığını öğrendi. Bu eve giden Ürün, zili çaldı ancak kapı açılmadı. Bunun üzerine tambancasıyla ateş edip kapının kilidini açan Ürün içeri girerek arkadaşlık teklifini kabul etmeyen Sevilay Beştepe'yi 6 kurşunla öldürdü. Balkona kaçan ev sahibi Yurdagül Demirtaş da seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu ayağından yaralandı. Demirtaş, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Cinayetten sonra kaçan Hacı Bekir Ürün, devriye gezen Asayiş Şubesi ekiplerinin takibi sonucu suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Hacı Bekir Ürün, Kırşehir Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!