Anneyle son miting

Güncelleme Tarihi:

Anneyle son miting
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2009 00:06

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun 81 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu, gelişmeleri büyük oğlu Yusuf Yazıcıoğlu’nun Sivas’ın Mimar Sinan Mahallesi’ndeki evinde, kızları Naciye Soysal ve Maviş Ocak’la birlikte an be an izledi.

Haberin Devamı

KAZA BÖLGESİNİN BU GECEKİ HAVA TAHMİN RAPORU

DÜŞEN HELİKOPTERİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİ DÜŞTÜ

YAZICIOĞLU'NUN BULUNDUĞU HELİKOPTERİN SON GÖRÜNTÜSÜ 

ERDOĞAN MARAŞ'TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Oğlu için sürekli dua eden anne Yazıcıoğlu’nu komşuları ve yakınları bir an yalnız bırakmadı. Her haberi endişeyle izleyen Fidan Yazıcıoğlu, üzüntüsünü "Yavrumu iyi aramıyorlar, akşama kadar aradılar, karanlık çöktü bulamadılar. Koskoca helikopter görünmez mi? Kim bilir nereye düştü? Dağa mı, dereye mi düştü" diye dile getirdi. Fidan Yazıcıoğlu, oğlunun memleketi Sivas’ta 21 Mart’ta düzenlediği ve "Sivas benim karasevdam, platonik aşkım. Bu kez Sivas’ı bize verin" dediği mitingi de gururlu bakışlarla izlemişti.

Mamak şiiri: Üşüyorum

HELİKOPTERİ düşen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Mamak Cezaevi’nde 25 yıl önce yazdığı ve o dönemde okuduğu ’Üşüyorum’ şiiri, sanki kar ve sis dolu o dağ başında yaşananları özetliyor gibi. Yazıcıoğlu’nun ’Üşüyorum’ şiiri "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır/Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum" diye başlıyor ve şu mısralarla sonlanıyor:

"Huzur dolu içimde

Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!