BBP'nin mitingi Yazıcıoğlu'suz yapıldı

Güncelleme Tarihi:

BBPnin mitingi Yazıcıoğlusuz yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2009 19:02

BBP'nin Yozgat'ın Yerköy ilçesinde düzenlediği miting Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun bindiği helikopterin kaza yapması nedeniyle, buruk geçti.

Haberin Devamı

YAZICIOĞLU'SUZ YAPILAN MİTİNGDEN FOTOĞRAFLAR

Yazıcoğlu'nun Yerköy İstasyon Meydanı'ndaki mitingde yapacağı konuşmayı dinlemek üzere partililer saat 15.30'dan itibaren alnı doldurmaya başladı. 16.10'da Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterle irtibatın kesildiği haberi miting alanına ulaştı. Yazıcıoğlu ve olay hakkında bilgi almaya çalışan partinin il ve ilçe yöneticileri ile belediye başkan adayı çevre illeri telefonla aradı. Bu nedenle mitinge gecikmeli olarak başlandı.

Kürsüye gelen belediye başkan adayı Alirıza Arslan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin Kahramanmaraş'ta acil iniş yaptığını belirterek, mitingi geç başlattıklarını ve kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi. Daha sonra kürsüye gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, mitinge katılan partilileri konuyla ilgili bilgilendirdi.

Hakkı Öznur, şöyle dedi:

“Genel Başkan'ımızın bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştüğü yönünde haber aldık. Durumunun iyi olduğu söylendi. Yanında bulunan diğer arkadaşların da durumlarının iyi olduğunu öğrendik. Şu anda Genel Başkan'ımız ve diğer arkadaşlar Kahramanmaraş'ta hastaneye kaldırıldıkları belirtildi. Genel Başkan'ımızı inşallah Başbakan olarak bu meydanlarda göreceğiz.”

Yazıcıoğlu'ndan gelen bu haber üzerine mitingde bulunanlar “Başbakan Muhsin” diye slogan attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!