Antalya'da akraba dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada akraba dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2009 21:02

ANTALYA'nın Serik İlçesi, Gebiz Beldesi, Müminler Mahallesi'nde, alkollü yeğen akrabalarını kurşuna dizdi. Olayda, 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 2'si kadın 3 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Gebiz Beldesi'nde oturan İrfan Demir, bugün akşam saatlerinde alkollü olarak mahalleye gelerek evinin kapısının önünde oturan dayısının eşi Arife Ateş'e elindeki tüfeği göstererek, ‘Sana sıkayım mı?’ dedi. Yaşlı kadının cevap vermesine bile fırsat vermeyen Demir, tüfekle ateş etti.

Bu sırada evden çıkan yaşlı kadının 41 yaşındaki kızı Yüksel Ateş'i fark eden çılgın yeğen, bu kez de kuzenini tüfekle kovalamaya başladı. Kısa süreli bir kovalamacanın ardından Yüksel Ateş'i de tüfekle vuran İrfan Demir, yaralı annesine yardım etmeye çalışan Hamza Ateş ve 6 yaşındaki kızı Sude Nur Ateş'in peşine düştü. Kuzeninin tüfekle kovaladığı Hamza Ateş, kızıyla birlikte bir komşusunun evine girerek sığındı. Bu sırada İrfan Demir, komşularının evinin kapısını kırarak içeri girdi ve baba ile kızına kurşun yağdırarak olay yerinden kaçtı. Olayda Hamza Ateş, Arife Ateş, Yüksel Ateş ve 6 yaşındaki Sude Nur Ateş yaralandı.

Yaralılardan baba Hamza ve küçük kızı, özel bir otomobille köyde bulunan sağlık ocağına Arife ve Yüksel olay yerine çağırılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'ine kaldırıldı. Sağlık Ocağı'nda bulunan baba kız burada yapılan ilk müdahalenin ardından çağırılan 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servis'ine götürüldü. 6 yaşındaki Sude Nur Ateş, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Hamza, Arife ve Yüksel Ateş'in tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Alkollü olduğu bildirilen ve olaydan sonra dehşet saçtığı cinayet aleti tüfekle birlikte olay yerinden kaçan İrfan Demir'in yakalanması için Jandarma çalışma başlattı. Olay yerinde inceleme yapan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!