Duygusallığım İsrail’e değil

Güncelleme Tarihi:

Duygusallığım İsrail’e değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2009 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze saldırısıyla ilgili Batı’dan eleştiri alan sert çıkışlarıyla ilgili dün ’üslup ayarı’ yaptı, "Duygusallığım İsrail’e değil Filistin’e" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE DUYGULU ANLAR - GALERİ

Olayı "Müslüman" değil, ’insan’ olarak sahiplendiğini belirten Erdoğan, dün Meclis grubunda, şunları söyledi:

Her şeyden önce bir babayım

Benim duygusallığım Filistin’deki o şehit çocuklara, kadınlara, bütün sivillere karşıdır. İsrail’in uygulamalarına karşı değildir. ’Başbakan’ın açıklamaları sert’ diyenler var. Herhalde fosforlu bombalardan, o tanklardan çıkanlardan daha sert değil. Kusura bakmayın, ben herşeyden önce bir insanım, başbakanlık görevinin yanında bir babayım.

BOP öldü bizi bağlamaz

Gazze’de çocuklarla birlikte insanlık, masumiyet ölüyor. Hangi diplomatik çekinceyle olursa olsun sessiz kalanlar, tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir. Büyük Ortadoğu Projesi, (BOP), Ortadoğu barışına, ekonomik kalkınmasına, oradaki özgürlük, eğitim ve kadın haklarını daha ileri taşımaya yönelik bir adımdır. Burada bir görev verildi, biz de üstlendik. Şu anda zaten doğmadan ölen bir projeye dönüştü. Bizi bağlayan bir tarafı yoktur.

Dünyada Yahudi dayatmalı medya
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/korkunc_iddia.jpg
Geride bırakılan iki haftalık süreçte, operasyonlar devam ederken, dünya genelinde propaganda noktasında da çok ciddi dezenfermasyon sürdürüyor. O masum, mazlum çocukların katledilmesi mazur gösteriliyor. Bunu, özellikle İsrail ile bağlantısı bulunan, Yahudi dayatması ve Yahudi desteği altında olan medya yapıyor. Çok enteresan... ’teknik hata yapıldı.’ ifadeye bak... ’Terörist olan gruplar, çocukların arkasına saklanıyor...’ yanlışlık oldu. Hata oldu, kaza oldu gibi tüm dünya ile dalga geçer gibi haberler yapılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!