Her seçim bölgesinde iddialıyız

Güncelleme Tarihi:

Her seçim bölgesinde iddialıyız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2009 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısında, 29 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminin Türkiye ve Türk milleti için tarihi önemi bulunduğunu belirterek, "Bu seçim aynı zamanda teslimiyetçi, mandacı AKP iktidarının da alternatifini ortaya koyacak. Seçimlerden öyle bir sonuç almalıyız ki, bu parti Milliyetçi Hareket" olmalı dedi.

İl Başkanlarını parti genel merkezi toplantı salonunda toplayan Bahçeli, MHP’nin her bölgede seçime gireceğini belirterek, il başkanlarına "Hazırlığınızı buna göre yapın. MHP, her seçim bölgesinde de iddialıdır. İddialı olmak mecburiyetindeyiz. Belediye Başkan adaylarımızı ve meclis üyeliklerini de buna göre dengeli hazırlamak durumundayız" dedi.

Edinilen bilgiye göre Bahçeli, iki ayda bir periyodik olarak toplanan İl Başkanlarını, bu kez seçim hazırlıklarını gözden geçirmek, MHP’nin seçim strateji ve taktiklerinin genel çerçevesini anlatmak için topladı. Seçim hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda, Bahçeli, başkanlara, MHP’nin tüm il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile belediye meclisi üye adaylarını 20 Ocak’a kadar Genel Merkez’i bildirmeleri talimatı verdi.

MHP’nin 40’ıncı yılı

İl başkanlarına seçmen kütüklerinin CD’leri de dağıtıldı. Bunların ilçe ve beldelere de dağıtılarak bunlardan yararlanılması talimatı da verildi. Bahçeli, başkanlara, "9 Şubat MHP’nin kuruluşunun 40.yılı. Hazırlıklarınızı tamalayın. Bir hilal uğruna 40 yıl hizmette bulunan partimiz MHP ile hizmet edenlerin hepsini ayırımsız hatırlayalım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!