Avcılar’da eşkıya terörü böyle yaşandı

Güncelleme Tarihi:

Avcılar’da eşkıya terörü böyle yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2008 00:00

İstanbul Avcılar’da polis kıyafetiyle bir müzikholü basan beş kişi, konsomatris C.K.’yı götürmek istedi. C.K.’nın direnmesi üzerine saçlarından sürükleyerek bir otomobile sokan beş saldırganın yaptıkları güvenlik kameralarına kare kare yansıdı.

Haberin Devamı

DEHŞET ANLARI KARE KARE GÖRÜNTÜLENDİ

AVCILAR’da polis kıyafetiyle müzikhol basan beş kişi saçlarından sürükleyerek götürdükleri 25 yaşındaki konsomatris kadına tecavüz etti.

Birinin üstünde polis tepe lambası bulunan iki otomobille 24 Ağustos gecesi Firuzköy Yolu, No 73’de bulunan Esen 2 müzikholüne gelen saldırganlar, ellerinde silah ve coplarla içeri girdi. Asayiş kontrolü yapacaklarını söyleyen şüpheliler, müzikhol çalışanlarını dövdü. İçeride 10 dakika kalan saldırganlardan bazıları inandırıcı olmak için müşterilerin kimliklerini kontrol etti. Saldırganlardan biri konsomatris C.K.’yı götürmek istedi. Direnen genç kadını saçlarından yakalayan saldırgan, dışarıdaki araca kadar yerde sürükleyerek götürdü. C.K.’yı zorla otomobile bindiren sahte polisler uzaklaştı.

Ertesi gün polise başvuran C.K., götürüldüğü evde altı saat boyunca üç kişinin tecavüzüne uğradığını söyledi. Gözyaşları içinde ifade veren C.K. "Beni Avcılar’da bir eve götürdüler. Burada bana üç kişi sabaha kadar altı saat tecavüz etti. Daha sonra bana evimin adresini sorup önüne bıraktılar. Ayrılırken eğer polise gidersem öldüreceklerini söyleyerek tehdit ettiler" dedi.

C.K., saldırganlardan birinin bir hafta önce müzikhole gelip kendisini dışarı çıkartmak isteyen ve bunun üzerine personel tarafından dışarı atılan Yusuf adlı kişiye benzediğini söyledi. Polis işletmede bulunan güvenlik kameralarından otomobillerin plakalarını belirledi. Yusuf K.(26), Cesim G.(28), Yıldırım A.(19), Mehmet D.(24), Hakan F.(30) gözaltına alındı. Şüphelilerin Gasp Büro Amirliği’ndeki sorgularında Yusuf K. ile Cesim G.’nin olaydan bir hafta önce müzikholda tanıştıkları C.K. ile dışarı çıkmak isteyince personel tarafından dövülerek dışarı atıldığı belirlendi. İntikam için müzikholü basıp çalışanları dövdükleri ve C.K.’yı kaçırdıklarını söyleyen şüpheliler, tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen C.K., kendisine tecavüz eden Yusuf K. ile Cesim G.’yi teşhis etti. Polis üçüncü tecavüzcü ile baskına karışan diğer iki kişiyi arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!