Taksim İlkyardım Hastanesi'nin çatısı uçtu

Güncelleme Tarihi:

Taksim İlkyardım Hastanesinin çatısı uçtu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2008 11:10

Lodos, Taksim İlkyardım Hastanesi'nin çatısını uçurdu.

Haberin Devamı

İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. İşte fotoğrafları

 

İstanbul'da iki gündür etkili olan lodos, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatısının bir bölümünü uçurdu.

 

Hastane görevlilerin bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, tehlike saçan bölümü testere ile keserek aldı.

 

METEOROLOJİ'DEN UYARI

 

Rüzgar, cuma akşam saatleri ve cumartesi günü; Marmara, Ege ve batı Akdeniz'de güneybatı yönlerden (Lodos) saatte 80 - 90 km. hızla kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

 

Haberin Devamı

Yağışlı hava pazar günü; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, batı ve orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde etkili olacak.Yağışlar yağmur ve sağanak, Marmara'nın güney ve doğusu, batı Karadeniz'in iç kesimleri ile sabah ilk saatlerde Trakya'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Rüzgar, güney Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'da güneybatı yönlerden (Lodos), Marmara'nın kuzeyi ile batı Karadeniz'de kuzeybatı yönlerden (Karayel) kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

 

Muhtemel Riskler

 

Hafta sonu, yurdun güney ve batı bölgelerinde beklenen kuvvetli yağış, lodos ve karayel fırtınası ile Trakya, Marmara'nın güney ve doğusu ile batı Karadeniz'in iç kesimlerinde beklenen kar yağışlarının oluşturacağı (soba zehirlenmeleri, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi) olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!