Yağmur ve kazalar İstanbul’u kilitledi

Güncelleme Tarihi:

Yağmur ve kazalar İstanbul’u kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2008 00:00

Makine parçaları taşıyan bir TIR’ın Bağcılar’daki Mahmutbey Viyadüğü’nde yağmur yüzünden kontrolden çıkması İstanbul trafiğini altüst etti.

Dorsesinden korkuluklara asılı kalan TIR ile Seyrantepe Viyadüğü’ndeki zincirleme kazaya, çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası eklenince, İstanbul trafiği saatler boyunca kilitlendi.

BAĞCILAR’daki Mahmutbey Viyadüğü’nde yağmur yüzünden kontrolden çıkarak, dorsesinden korkuluklara asılı kalan TIR ile Seyrantepe Viyadüğü’ndeki zincirleme kazalarla birlikte çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası, İstanbul trafiğini saatler boyunca kilitlendi.

Makine parçaları taşıyan Ayhan Derindere, dün saat 05.30’da O-2 Otoyolu üzerindeki Mahmutbey Viyadüğü’nde yağışın etkisiyle, TIR’ın direksiyon hakimiyetini kaybetti. TIR, önünde giden Bayram Öncü’nün (60) kullandığı kamyona çarptı. 50 metre yükseklikteki viyadüğün demir korkuluklarını parçalayan TIR, dorsesindeki makine parçalarının ağır olması nedeniyle çekicisi boşlukta, dorsesi yolda, asılı kaldı. Yardıma gelenler TIR’ın çekici kısmının camını kırarak, yaralanan Ayhan Derindere’yi araçtan çıkardılar.

İstanbul’un diğer bölgelerinde de sıkışan trafikte sürücüler, emniyet şeridini işgal edince, trafik polisleri kaza yerlerine ulaşmakta güçlük çekti ve kazalara karışan taşıtlar geç kaldırıldı. Birbirini tetikleyen olumsuzluklar yüzünden bir çok kişi iş ve okullarına geç kaldı. Kozyatağı’ndan Atatürk Havalimanı’nın 3.5 saatte katedilebildiği sabah saatlerinde uçağını kaçıranlar da oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!