10’uncu Cumhurbaşkanı Sezer’e, Tarsus'tan ödül

Güncelleme Tarihi:

10’uncu Cumhurbaşkanı Sezer’e, Tarsustan ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2008 15:26

MERSİN’in Tarsus İlçesi’ne bağlı Yenice Belde Belediyesi tarafından düzenlenen Yenice Barış ve Kültür Festivali kapsamında, 10’ncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e ‘Cumhuriyet’in Yılmaz Savunucuları’ Ödülü verildi.

Her yıl 1- 2 Eylül’de gerçekleştirilen Yenice Barış ve Kültür Festivali çerçevesinde düzenlenen ‘Cumhuriyet’in Yılmaz Savunucuları Ödülü’nün 10’ncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e verilmesi kararlaştırılmıştı. Festivale katılamayan Sezer’e ödülünü. geçx cuma günü Ankara’ya giden Yenice Belediye Başkanı DSP’li Veli Serin, Gölbaşı’ndaki konutunda sundu.

Son yıllarda ülkede barış ve huzur ortamının bozulması ve halkın kamplara bölünmesi için her alanda yoğun saldırı gayreti içerisine girildiğini belirten Başkan Veli Serin, “Bu nedenle kamuoyuna bir mesaj verebilmek amacıyla, beş yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz, Yenice Barış ve Kültür Festivali çerçevesinde Yenice halkı ‘Cumhuriyetimizin Yılmaz Savunucusu Ödülü’ne 10’ncu Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer’i seçmişlerdir” dedi. Başkan Serin, Sezer’e ödülünü Ankara Gölbaşı İlçesi’nde bulunan konutuna giderek verdiğini, görüşmenin çok sıcak bir ortamda geçtiğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!