10 masum ve binlerce öfkeli insan

Güncelleme Tarihi:

10 masum ve binlerce öfkeli insan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2008 17:28

Güngören'i kana bulayan hain saldırıda hayatını kaybeden 10 kişi için Fetih Camii'nde düzenlenen cenaze namazı sona erdi.

Haberin Devamı

YÜREKLERİ DAĞLAYAN UĞURLAMANIN FOTOĞRAFLARI...

Cenaze alanında bir grup ile polis arasında bir arbede yaşanıyor. Ellerinde Alperen Ocakları pankartı olan grup, polisin müdahelesine tekbir getirerek ve slogan atarak karşılık veriyor. Polis grubu uzaklaştırmaya çalışıyor.

Cenaze namazının bitmesinin ardından, tabutlar cenaze araçlarına taşınıyor. Hayatını kaybedenlerin yakınları fenalık geçiriyor. Cenaze alanına ambulans istendi.

Cenaze namazını İstanbul Müftü Vekili kıldırdı.

Camii bahçesinde ve caddelerde kadınlı erkekli binlerce insan saf tutarak 10 kişinin cenaze namazını kıldı.

İstanbul’un dört bir yanından binlerce kişi, cenaze namazı için Güngören Fetih Camii’ne akın etti.

Cenaze namazı için gelenler, caminin bahçesine sığmadı. Semtin dört bir yanı polis tarafından ablukaya alındı. Emniyet tarafından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve özel tim sevk edildi.

Ceneze töreninin başlaması için beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da saf tutanlar arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan'ın dışında cenazede, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve çok sayıda bakan bulunuyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise cenazeye çelenk gönderdi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!