1. Ergenekon Davası Duruşması, 24 Ağustos'a ertelendi

Güncelleme Tarihi:

1. Ergenekon Davası Duruşması, 24 Ağustosa ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2009 01:27

Haberin Devamı

1. Ergenekon Davasında, Mahkeme Başkanı Köksal Şengül, sanık ve avukatlarının taleplerinin dinlenmesinin ardından, duruşmaya yaklaşık 3 saat ara verdi. Verilen aranın ardından, Mahkeme Başkanı Şengül, ara kararı açıkladı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verirdi.

BİR SONRAKİ DURUŞMA 24 AĞUSTOS SAAT 09:30'DA

Mahkeme, duruşma salonunun fiziki şartlarıyla ilgili, yapılan yazışmalar, sanıklarının savunmalarının tespiti ve birleştirilen dosyalarla ilgili mahkemeye gönderilen iddianamelerin kapsamları, yapılacak usuli işlemleri dikkate alarak, duruşmayı 24 Ağustos 2009 saat 09:30'a erteledi.

SAVUNMA MAKAMINA SÜRE

Mahkeme ayrıca, birleştirme talebiyle gönderilen, Vatansever Kuvvetler Birliği, Anafor ve İbrahim Çiftçi davalarının iddia makamı tarafından incelenmesi için süre verilmesine karar verdi.

Haberin Devamı

8 GÜNDÜR ELEKTRİKLER YOK

Öte yandan Ergenekon Davasının tutuklu sanıklarından Mehmet Zekeriya Öztürk, duruşmaya verilen arada basın mensuplarına, Doğu Perinçek, Muzaffer Tekin ve Hikmet Çiçek'in de yattığı, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Kampüsü içindeki 4.Nolu Cezaevinde 8 gündür, elektriklerin olmadığını söyledi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!