Gündem ‘turşu’

Güncelleme Tarihi:

Gündem ‘turşu’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2015 01:14

Ankara Kalkınma Ajansı, 2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında desteklenen Çubuk Turşuculuk Sektörü İstihdam Analizi Projesi’nin kapanış toplantısını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlen toplantıda Çubuk turşuculuğunun daha fazla gelişmesi için proje kapsamında hazırlanan raporun bir yol haritası ortaya koyduğunu aktaran Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Muhammed Seyid Pehlivan, “Bu yol haritasının tüm paydaşlar tarafından sahiplenilerek sektörün büyümesi için yapılacak çalışmaların sistemli bir zeminde yürütülmesi önem arz etmektedir” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül turşu imalatı için yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi'nin mümkün olan tüm desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, “Turşunun üretiminden pazarlanmasına kadar çok kapsamlı bir süreci analiz eden bir rapor hazırlandı. Projemiz ilçemize, Ankara'mıza ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!